Ντέρμπι τα παιχνίδια, ξεχώρισαν οι Χοκς!

Αντωνία Σπανού
Ντέρμπι τα παιχνίδια, ξεχώρισαν οι Χοκς!

bet365

Τα παιχνίδια προετοιμασίας στο ΝΒΑ συνεχίζονται. Οι Χοκς κέρδισαν εύκολα τους Μπουλς και οι Νικς έκαμψαν την αντίσταση των Νετς. Ματζικ και Χόρνετς οι άλλοι δύο νικητές της βραδιάς.

Τα preseason παιχνίδια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ήταν τέσσερα με την εύκολη νίκη των Χοκς κόντρα στους Μπουλς να ξεχωρίζει.

Μάτζικ - Πέλικανς 114 – 111

Οι Μάτζικ φιλοξένησαν τους Πέλικανς στο Ορλάντο χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τελικά την νίκη. Το ματς κρίθηκε στην παράταση με το σκορ στην κανονική διάρκεια να τελειώνει 105 -105.

Για τους Πέλικανς μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άντονι Ντέιβις, που είχε επιστροφή-express (μετά από διάστρεμμα) και με 33 πόντους και 13 ριμπάουντ σε 37 λεπτά συμμετοχής, έδειξε ότι θα είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα.

Από κοντά και ο Τέρενς Τζόουνς που πρόσθεσε άλλους 24 χωρίς όμως οι δύο τους να καταφέρουν να γλιτώσουν την ήττα για την ομάδα τους.

Για τους Μάτζικ, ο πλουραλισμός στην επίθεση ήταν αυτός που τους έδωσε και την νίκη. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 24 πόντους ήταν ο Φουρνιέ, και ακολούθησαν ο ανανεωμένος Ιμπάκα με 18 πόντους, οι Γκόρντον και Πέιτον με 17, με τον Βούτσεβιτς να προσθέτει ακόμα 12.

Χόρνετς - Χιτ 96 – 88

Οι Χόρνετς φιλοξένησαν το Μαϊάμι και πήραν μια εντυπωσιακή νίκη.

Για τους Χιτ αυτός που ξεχώρισε ήταν ο rookie Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ. Μπορεί να ήρθε από τον πάγκο, βρέθηκε όμως στο παρκέ για 36 λεπτά μετρώντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Οι νικητές Χόρνετς είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Κεμπά Γουόκερ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 17 πόντους.

Νετς - Νικς 111 – 116

Οι Νικς μπορεί να δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Νετς, αλλά τελικά πήραν την νίκη, στο τοπικό ντέρμπι της Νέας Υόρκης.

Ο Καρμέλο Άντονι άρχισε να κάνει τα... δικά του και με 21 πόντους ήταν εντυπωσιακός. Καλός και ο Κόρτνει Λι με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Στα ρηχά ο Κρίσταπς Πορζίνγκις που δεν ήταν σε καλή ημέρα και σε 22 λεπτά είχε μόλις 5 πόντους.

Για τους ηττημένους την διαφορά έκανε ο Τζέρεμι Λιν. Ο γκαρντ των Νετς στα 30 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, είχε 24 πόντους και 10 ασίστ.

Καλή εμφάνιση και από τον Τζο Χάρις που σε 18 λεπτά είχε 15 πόντους.

Χοκς - Μπουλς 97 – 81

Στο ουδέτερο έδαφος της Όμαχα, οι Μπουλς δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να κοντράρουν του Χοκς και παραδόθηκαν εύκολα.

Για τους νικητές μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Κόρβερ και Χάουαρντ με 16 πόντους με τον δεύτερο να έχει και 15 ριμπάουντ και να φαντάζει ανίκητος κάτω από τα καλάθια.

Για τους Μπουλς ο Μπάτλερ πάλευε μόνος του, έχοντας 18 πόντους και 6 ασίστ σε 33 λεπτά.

 

NBA Τελευταία Νέα