Σπανούλης: «Αν κοιτάς μακριά, χάνεις τον στόχο σου!» (vid)

Gazzetta team
Σπανούλης: «Αν κοιτάς μακριά, χάνεις τον στόχο σου!» (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τους 3.000 πόντους στην EuroLeague και μοίρασε 9 ασίστ κόντρα στην Εφές, υπενθυμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να κοιτάζουν μακριά.

H αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχε ξεχωριστή σημασία για τον Βασίλη Σπανούλη, αφού ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που ξεπερνάει τους 3.000 πόντους στη διοργάνωση, μετά από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη νίκη επί των Τούρκων, τονίζοντας: «Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο θα σκοράρω, σημασία έχει να βοηθάς την ομάδα. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη. Θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Για όλους οι προσδοκίες είναι μεγάλες αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα για να μην χάσουμε τον στόχο μας. Προσδοκίες υπάρχουν, όμως δεν πρέπει να κοιτάς μακριά. Αν το κάνεις, κινδυνεύεις να χάσεις τον στόχο σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.