«Space Jam 2; Σαν να ζωγραφίζεις ξανά τη Μόνα Λίζα!»

«Space Jam 2; Σαν να ζωγραφίζεις ξανά τη Μόνα Λίζα!»

«Space Jam 2; Σαν να ζωγραφίζεις ξανά τη Μόνα Λίζα!»

bet365

Το σίκουελ μιας ταινίας δεν... πλησιάζει σχεδόν ποτέ το πρωτότυπο και ο Πάτρικ Πάτερσον των Ράπτορς ζήτησε από τους παραγωγούς να μην γυρίσουν το Space Jam 2!

Όπως δημοσίευσε τον περασμένο Μάιο το έγκυρο «Variety», έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για τη δημιουργία του σίκουελ του Space Jam, που το 1996 «έσπασε» τα ταμεία έχοντας πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζόρνταν ανάμεσα στα πιο δημοφιλή καρτούν του πλανήτη.

Ο Τζάστιν Λιν, που δημιούργησε το Fast & Furious 6, προορίζεται για σκηνοθέτης, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δίχως να έχει ακόμη γίνει γνωστό πότε θα αρχίσει η παραγωγή ή πότε υπολογίζεται να βγει η ταινία στα σινεμά.

Πάντως ο Πάτρικ Πάτερσον είναι αντίθετος και το εξέφρασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. «Το να προσπαθήσεις να γυρίσεις τη συνέχεια του Space Jam είναι σαν να προσπαθείς να ζωγραφίσεις ξανά τη Μόνα Λίζα. Σίγουρα θα τα καταφέρεις, όμως γιατί στο καλό να το κάνεις; Δεν θα είναι ποτέ τόσο καλό. Με τόσα σίκουελ που έχουν γυριστεί τα τελευταία χρόνια, οι παραγωγοί θεωρούν ότι μπορούν να παρουσιάσουν το ίδιο μαγικό αποτέλεσμα με το πρωτότυπο. Απλώς, δεν γίνεται!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα