Συνεχίζει με Πασκουάλ!

Συνεχίζει με Πασκουάλ!

Γιώργος Κούβαρης
Συνεχίζει με Πασκουάλ!

bet365

Όπως αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής των «πράσινων» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρόσληψη του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να θεωρείται γεγονός! Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα η ανέυρεση του αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά στο τέλος φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Καταλανό coach! Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο το gazzetta.gr!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού και εκείνος που θα κάθεται στην άκρη του «πράσινου» πάγκου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ατζέντης του Πασκουάλ, Ζόραν Σάβιτς βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των «πρασίνων».

Οπερ και σημαίνει τριετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές και εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ! Παράλληλα η έλευση του Καταλανού προπονητή αναμένεται να φέρει και... μεταγραφές, αφού -όπως είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή- θέλει δύο παίκτες! Εναν γκαρντ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάικ Τζέιμς και έναν σέντερ προκειμένου να πλαισιώσει τον Γιάννη Μπουρούση. Αν και τελείωσε (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) θετικά το θέμα του προπονητή, ξεκινάει πλέον η αναζήτηση και για δύο παίκτες.

Για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πασκουάλ έκαναν λόγο και οι δημοσιογράφοι Ντέιβιντ Πικ και Ιγνάθιο Χουγιέτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα