Μπαρτζώκας: «Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα ο Κόπονεν» (vid)

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα ο Κόπονεν» (vid)
Ο Γιώργος Μαρτζώκας μίλησε για το ντέρμπι με την Φενέρ και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Κόπονεν να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Στην συνέντευξη τύπου για την 2η αγωνιστική της Euroleague και τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Φενέρ, ο Γιώργος Μαρτζώκας επιφύλασσε μια έκπληξη για τους δημοσιογράφους.

Όπως τόνισε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στην δράση ο Πέτερι Κόπονεν, που βρίσκεται εκτός μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που ενεπλάκη.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε:

«Σήμερα ο Κόπονεν ξεκίνησε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση με επαφές που έκανε, οπότε είναι θέμα ημερών για εκείνον να επιστρέψει στην δράση και μάλλον θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα».

Όσο αναφορά τους πολλους τραυματισμούς που έχει αν αντιμετωπίσει ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Είναι δύσκολη στιγμή εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Είναι δύσκολο να προπονηθούμε. Ο Ναβάρο και ο Ρίμπας αποτελούν ακόμα ερωτηματικά. Θα έχουμε 5 παιχνίδια σε 10 ημέρες. Κουράζεσαι και μόνο που το σκέφτεσαι. Και για τους παίκτες και για τους προπονητές είναι περίεργο, το συζητάμε κάθε ημέρα».

Τέλος για τον αγώνα κόντρα στην Φενέρ είπε:

«Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έχω. Πάντα παρακολουθούμε την αγορά, αλλά τώρα είμαστε μόνο συγκεντρωμένοι στην Φενέρ».