ΠΑΟΚ και «Auteco» συνεχίζουν μαζί!

ΠΑΟΚ και «Auteco» συνεχίζουν μαζί!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και «Auteco» συνεχίζουν μαζί!

bet365

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνέχιση συνεργασία της με την εταιρία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ «AUTECO» που είναι μέλος του ομίλου «J&P – ΑΒΑΞ».

Αναλυτικά:

«Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνέχιση συνεργασία της με την εταιρία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ «AUTECO» που είναι μέλος του ομίλου «J&P - ΑΒΑΞ», μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο του ΚΤΕΟ, η οποία συνεχίζει τη συμμετοχή της στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ» της προσπάθειας μας, για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Η «AUTECO» στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων καθώς και στους κατόχους διαρκείας (*):

20% έκπτωση στον έλεγχο ΚΤΕΟ Επιβατικών ΙΧ και Φορτηγών ΙΧ έως 3,5τον.
50% έκπτωση στην έκδοση Κάρτας Καυσαερίων.

(*) Για την λήψη της προσφοράς απαιτείται η προσκόμιση του εισιτηρίου ή η επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

Σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν 2016-2017 σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα πραγματοποιείται κλήρωση για ένα (1) δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ ή μία (1) δωρεάν έκδοση Κάρτας Καυσαερίων.

Παρουσίαση Ιδιωτικών ΚΤΕΟ «AUTECO»

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας. 10 χρόνια που οι ιδιοκτήτες οχημάτων εμπιστεύονται την AUTECO βιώνοντας ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, τους ευχαριστεί και υπόσχεται παράλληλα ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να επιχειρεί διαρκώς να αλλάζει τα δεδομένα ΚΤΕΟ στη χώρα μας και να καινοτομεί εφαρμόζοντας πρακτικές ποιοτικής και ταχύτατης εξυπηρέ­­τησης, με βασικό σκοπό την οδική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος.

Το σημαντικό αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί γιορτή. Γιορτάζοντας λοιπόν η AUTECO, ανταποδίδει.

Με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ στην AUTECO γίνεστε μέλη στο AUTECO Club απολαμβάνοντας εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες εταιρίες και συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Στην AUTECO γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Εντός του 2016 θα μπει σε εφαρμογή η ηλεκτρονική διασταύρωση για τον έλεγχο των οχημάτων που δεν έχουν περάσει έλεγχο ΚΤΕΟ ως όφειλαν, με τη βεβαίωση προστίμου €150,00 μέσω του TAXIS.

Αποτελεί σημαντική ευκαιρία λοιπόν για όσους αναζητούν ΚΤΕΟ αυτή την περίοδο, καθώς στην AUTECO βγαίνουν τριπλά κερδισμένοι!: Απολαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση - Απαλλάσσονται από πρόστιμα - Κερδίζουν σημαντικά δώρα.

Η ελληνική εταιρία με τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ
σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη

Τα ΚΤΕΟ της AUTECO, μέλος του ομίλου J&P-ΑΒΑΞ, λειτουργούν σε πολύ κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 6 γραμμών ελέγχων Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ελαφρών φορτηγών έως 3,5τ., με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και το Σάββατο. Διαθέτουν άνετους χώρους αναμονής, απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά διαδικασίες αξιόπιστων ελέγχων του οχήματος σου, να απολαμβάνεις παράλληλα δωρεάν café, σύνδεση Wi-Fi και να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Νέο! e-παράβολο Η AUTECO, πρωτοπόρος και στην έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου ΚΤΕΟ. Το προσωπικό της εταιρίας είναι πιστοποιημένο από το υπουργείο οικονομικών ώστε να μπορεί να εκδίδει ηλεκτρονικά το αντίστοιχο παράβολο για λογαριασμό των πελατών. Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση του ΑΦΜ κάθε εμπλεκόμενου ιδιοκτήτη εκπρόθεσμου οχήματος.

Καλέστε τώρα στο 10.20.30 (όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα), εξασφαλίστε το ραντεβού σας εντός των επόμενων ημερών στην AUTECO, αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε τριπλά κερδισμένοι.

Σταθμοί εξυπηρέτησης auteco

H auteco διαθέτει τρεις υπερσύγχρονους σταθμούς KTEO, με εύκολη πρόσβαση, σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων. Είναι οι μόνοι σταθμοί ΚΤΕΟ που διαθέτουν 6 γραμμές ελέγχου και άνετα parking.

Σταθμός auteco Θεσσαλονίκης: Βρίσκεται στην Πυλαία, Αγ. Αναστασίας 13, δίπλα στο Mediterranean Cosmos και το Magic Park.
Σταθμός auteco Αθηνών: Βρίσκεται στην Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών 107 (πρώην Καβάλας).
Σταθμός auteco Πειραιά: Βρίσκεται στο Μοσχάτο, Λεωφόρο Κηφισού 88, στον παράδρομο πριν την Λαχαναγορά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα