Λίλαρντ λαμπρός (θα) τους οδηγεί (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λίλαρντ λαμπρός (θα) τους οδηγεί (vid)

bet365

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς επικράτησαν μέσα στη «Vivint Smart Home Arena» της Γιούτα των Τζαζ με 88-84, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να κάνει τη διαφορά.

Είναι δεδομένο ότι όποτε παίζει καλά ο Ντάμιαν Λίλαρντ, το Πόρτλαντ θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να φτάνει στη νίκη. Οταν θα συμβαίνει το αντίθετο, τα πράγματα θα γίνονται πολύ... σκούρα για την ομάδα του Τέρι Στοτς.

Το σίγουρο είναι ότι συνεχίζει να παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα ματς της preseason φτάνοντας στις τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια και τον Λίλαρντ να είναι το σημείο αναφοράς. Αυτή τη φορά οι Μπλέιζερς επικράτησαν δύσκολα των Τζαζ με 88-84 και ο 26χρονος γκαρντ είχε 27 πόντους με 7/10 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Εβαν Τέρνερ πρόσθεσε άλλους 15 πόντους (6/13 σουτ) ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ο Μέισον Πλάμλι άγγιξε το «triple double» αφού μέτρησε 8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Τζαζ που παίζουν χωρίς τον τραυματία Χέιγουορντ (αλλά και τον Αλεκ Μπερκς), οι Τζορτζ Χιλ και Ρούντι Γκομπέρ σημείωσαν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα