Έπαιξαν και για τον... αθώο Ρόουζ! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Έπαιξαν και για τον... αθώο Ρόουζ! (vid)

bet365

Οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν εύκολα των Σέλτικς με 121-96, σε ένα ματς όπου οι παίκτες της ομάδας έκαναν ειδική αναφορά στον Ντέρικ Ρόουζ.

Από τη στιγμή που ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς και νυν των Νικς κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο, οι συμπαίκτες που είχαν έναν ακόμα λόγο να... πετάνε στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς!

Ο Ντέρικ Ρόουζ μπορεί πλέον να αφοσιωθεί με το μπάσκετ, κάτι που έλεγαν και ξανάλεγαν οι παίκτες των Νικς μετά το τέλος του αγώνα. Άπαντες δήλωναν χαρούμενοι για την τελική έκβαση της υπόθεσης, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να κάνει τη διαφορά! Εκτός του Ρόουζ, έλειπε και ο Καρμέλο Αντονι ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου σε αυτό το ματς. Ο Λετονός φόργουορντ πάτησε το παρκέ του «TD Garden» για 22:45 λεπτά έχοντας 20 πόντους με 7/11 δίποντα και 6/6 βολές, ενώ άλλοι πέντε παίκτες Νικς ήταν «διπλοί» σε αυτό το ματς. Ο λόγος για τους Ο'Κουίν (13π.), Βούγιατσιτς (12π.), Μπέικερ (12π.), Χόλιντεϊ (11π.), Λι (11π.)

Για τους γηεδούχους Σέλτικς από τους οποίους έλειψαν τα πρώτα ονόματα της ομάδας (Τόμας, Χόρφορντ, Κράουντερ), ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 17 πόντους (5/14 σουτ), ενώ ο Τέρι Ροζίερ (3/4τρίπ.) πρόσθεσε άλλους 13 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα