Πήραν «φωτιά» οι «big three» των Ουόριορς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πήραν «φωτιά» οι «big three» των Ουόριορς (vid)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έδωσαν το... ορεκτικό της regualr season στο παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς (123-112) με την τριάδα Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον να υπόσχονται... μεγάλες στιγμές.

Αραγε θα μπορέσει κάποια ομάδα να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα του Γκόλντεν Στέιτ; Ενα ερώτημα που θα απαντηθεί σε λίγες ημέρες, όταν και θα γίνει το πρώτο τζάμπολ για το νέο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ!

Οι Ουόριορς μοιάζουν ασταμάτητοι από την preseason, κάτι που έδειξαν και στην αναμέτρηση με τους Λέικερς όπου πέτυχαν «σβηστά» 123 πόντους. Ο Στεφ Κάρι μπορεί στα προηγούμενα ματς να μην ήταν ο... γνωστός Κάρι, αλλά σε αυτό το παιχνίδι φρόντισε να κάνει τη διαφορά με 32 πόντους έχοντας 5/7 δίποντα, 6/12 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να μην ευστόχησε σε σουτ έξω από τα 7.25μ. ωστόσο είχε 10/16 δίποντα, 7/7 βολές και 27 πόντους στο σύνολο. Last but not least o Κλέι Τόμπσον, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους και 6/14 σουτ εντός πεδιάς.

Για τους αξιόμαχους Λέικερς, ο Μπράντον Ινγκραμ πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του στην preseason με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ οι Νικ Γιανγκ και Ντ' Άντζελο Ράσελ πρόσθεσαν από 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

 

NBA Τελευταία Νέα