Ο Ρενέσες στην Εστουδιάντες, 48 χρόνια μετά!

Ο Ρενέσες στην Εστουδιάντες, 48 χρόνια μετά!

bet365

Έπειτα από σχεδόν... μισό αιώνα, ο Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες επέστρεψε στην Εστουδιάντες αναλαμβάνοντας πόστο στην Ακαδημία των «Φοιτητών»!

Τo περίφημο «σύνδρομο Ρενέσες» ταυτίστηκε με την Μπαρτσελόνα της δεκαετίας του '90 και τις αποτυχημένες προσπάθειες των Καταλανών να φτάσουν στην κορυφή του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Παρεμπιπτόντως, ο 69άχρονος τεχνικός έχει κατακτήσει δυο ευρωπαϊκούς τίτλους εκτός από την Euroleague αφού στο παλμαρέ του δεσπόζουν ακόμα το EuroCup (2006) και το Uleb Cup (2008) με την Μπανταλόνα.

Υπό τις οδηγίες του Ρενέσες οι «μπλαουγκράνα» αγωνίστηκαν στα έξι από τα 14 Final-4 της ιστορίας τους! Στο Μόναχο (1989), στη Σαραγόσα ('90), στο Τελ Αβίβ ('94), στο Παρίσι ('96), στη Ρώμη (1997) και στη Θεσσαλονίκη (2000) όμως δεν κατάφεραν να φέρουν το Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Βαρκελώνη.

Έπειτα, λοιπόν, από 48 χρόνια, επιστρέφει στην Εστουδιάντες, την ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης την περίοδο 1964-1968, βοηθώντας στην εκπαίδευση των προπονητών και των παικτών της Ακαδημίας των «Φοιτητών»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα