Εξαιρετικός ο Κουφός, δεν έπαιξε ο Παπαγιάννης (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Εξαιρετικός ο Κουφός, δεν έπαιξε ο Παπαγιάννης (vid)

bet365

Ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε στην πεντάδα των Κινγκς σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην ήττα του Σακραμέντο από τους Κλίπερς με 92-89.

Αν και ο Παπαγιάννης ήταν θετικός στο τελευταίο παιχνίδι του Σακραμέντο, o Ντέιβ Γιόργκερ δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Golden 1 Center».

Αντίθετα, ο Κώστας Κουφός ήταν «πενταδάτος» και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε για 20:49 και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 10 πόντους με 5/6 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Αν μη τι άλλο η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από θετική, με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να... κάνει τη διαφορά για την ομάδα του (23 πόντοι με 10/16 δίποντα, 3/4 βολές και 8 ριμπάουντ) αλλά να μην είναι αρκετός για την τελική επικράτηση. Άλλωστε ο Ρούντι Γκέι είχε μόλις 3/10 σουτ και 6 πόντους.

Οι Κλίπερς είχαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ και αυτό χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο 12λεπτο, όταν και πραγματοποίησαν ένα επιμέρους 30-13!! Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο για λογαριασμό των νικητών (92-89 το τελικό σκορ) έχοντας 18 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 1/1 βολή. Ο Μπλέικ Γκρίφιν πρόσθεσε 12 πόντους, ενώ άλλοι τρεις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Τζόνσον 11π., Σπέιτς 10π., Ρίβερς 10π.)

 

NBA Τελευταία Νέα