Λαρεντζάκης: «H συνέχεια ακόμα καλύτερη»

Λαρεντζάκης: «H συνέχεια ακόμα καλύτερη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Λαρεντζάκης: «H συνέχεια ακόμα καλύτερη»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σχολιάζει στο gazzetta.gr την εμφατική νίκη επί της Σζολνόκι (92-49) κι ελπίζει πως η πορεία της ΑΕΚ θα είναι ακόμα καλύτερη!

Η ΑΕΚ έκανε ιδανική πρεμιέρα απέναντι στο Champions League (92-49 τη Σζολνόκι) και ο «Λάρυ» το ίδιο. O 23χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν από τους κορυφαίους της άνετης νίκης επί της Σζολνόκι. Ο απολογισμός του; Ήταν καλός στην άμυνα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους (3/4 δίπ., 5/5βολ.), 3 κλεψίματα, 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ σε 16:58.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν θέλησε να πει πολλά για την εμφάνισή του, αφού είναι ακόμα η αρχή και σημασία έχουν μόνο οι νίκες: «Δεν έχει σημασία η εμφάνισή μου, σημασία έχει η νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι συνεχίζουμε. Προσπαθώ να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής και προσπαθώ να είμαι όσο πιο θετικός μπορώ γι' αυτό που με χρειάζονται. Κι ό,τι παραπάνω πετυχαίνω τόσο το καλύτερο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα και τη νίκη που ήρθε με +43 πόντους διαφορά, λίγες μέρες μετά το +40 επί του Λαυρίου: «Ξέραμε ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ειδικά σε μία διοργάνωση που παίζουμε για πρώτη φορά και απέναντι σε μία ομάδα που δεν τη γνωρίζαμε καλά. Εμείς, όπως και με το Λαύριο μπήκαμε δυνατά. Κι εφόσον σταματάμε τους αντιπάλους κάτω από τους 60 πόντους, επειδή στην επίθεση έχουμε πολύ ταλέντο θα υπάρξουν τέτοιες διαφορές. Οπότε συνεχίζουμε χτίζουμε πίσω κι ό,τι γίνει μπροστά. Μπροστά έχουμε ταλέντο, οπότε κοιτάμε την άμυνα πιο πολύ. Και να μας βγει αυτό στην επίθεση».

Η ομάδα έχει δώσει ήδη 4 επίσημες υποχρεώσεις για τρεις διοργανώσεις: «Όσο περνάνε τα παιχνίδια κι ο καιρός δενόμαστε όλοι περισσότερο με όλους. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία νέα ομάδα με καινούριους παίκτες. Σιγά-σιγά μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, βγαίνει αυτό στο γήπεδο. Μαθαίνουμε τα συστήματα όπως θέλει ο κόουτς. Και αυτό πιστεύω πως βγαίνει και στο γήπεδο. Για να μένει ο κόσμος ευχαριστημένος».

Πλέον, η ΑΕΚ συγκεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη (22/10, 17:00) κι έπειτα ακόμα μία εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Σαρλερουά (25/10, 21:30): «Η συνέχεια ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερη. Και τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στην Κύμη πρέπει να είμαστε σοβαροί και σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι και μετά πηγαίνουμε στην έδρα της Σαρλερουά και θα προσπαθήσουμε για το "διπλό" για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα