Με έξοδα Λάσκαρη η ανακατασκευή του γηπέδου (pic & vid)

Με έξοδα Λάσκαρη η ανακατασκευή του γηπέδου (pic & vid)

Gazzetta team
Με έξοδα Λάσκαρη η ανακατασκευή του γηπέδου (pic & vid)

bet365

Το κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Νάτσης» άνοιξε τις πύλες του στις Ακαδημίες του Άρη, το οποίο ολοκληρώθηκε με έξοδα της οικογένειας Λάσκαρη.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όταν πριν μερικούς μήνες επισκεφθήκαμε το κλειστό "Μάκης Νάτσης", όπου προπονούνται οι Ακαδημίες του ΑΡΗ, δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την απόφαση να προχωρήσουμε με δικά μας έξοδα στην ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε να βελτιώσουμε κατακόρυφα τις συνθήκες για τα παιδιά της ομάδας μας.

Πρόκειται για ένα έργο που θέλουμε να μείνει. Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στις Ακαδημίες μας. Θέλουμε τα παιδιά μας να διδάσκονται τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θέλουμε να είναι περήφανα που είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΡΗ.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Ευχαριστούμε τον ΑΣ για την παραχώρηση του χώρου. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, δεδομένου ότι αλλάξαμε τα πάντα πλην του παρκέ και των προβολέων, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό. Επίσης, ευχαριστούμε την κατασκευάστρια εταιρία, "ΑΝΟΔΟΣ ΕΤΕ".

Για εμάς προτεραιότητα έχει το 'εμείς' και όχι το 'εγώ'. Αυτό το γήπεδο είναι για τα παιδιά του ΑΡΗ, στα οποία ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο.

Οικογένεια Λάσκαρη».

 

Τελευταία Νέα