Σαν το παυσίπονο για τον πονοκέφαλο

Σαν το παυσίπονο για τον πονοκέφαλο

Ο Άρης βρίσκεται στη Σλοβενία όπου απόψε (9μ.μ.) θα αντιμετωπίσει την Έλιος Σανς με σκοπό να αντιδράσει μετά την ήττα στο Ρέθυμνο αλλά και να επιβεβαιώσει ότι εκείνη η εμφάνιση ήταν πράγματι συμπτωματική.

Σαν το παυσίπονο για τον πονοκέφαλο

Στην εξίσωση του αποψινού (9μ.μ.) αγώνα στο Ντομζάλε της Σλοβενίας, μπαίνει υποχρεωτικά και η ήττα του περασμένου Σαββάτου στο Ρέθυμνο. Διότι, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα διαμόρφωσε κακό κλίμα, αυτό έβαλε σε σκέψεις άπαντες στον Άρη και ως ένα βαθμό καλλιέργησε κλίμα αμφισβήτησης για την αποτελεσματικότητα (αυτής) της ομάδας. Μη έχοντας άλλη επιλογή από το να βάλουν αυτή την ήττα στο μπαούλο της ιστορίας, οι πρωταγωνιστές θεώρησαν ότι «ήταν θέμα κακής (επιθετικά) μέρας». Πάνω σε αυτό ο Ουίλ Κάμινγκς εκτίμησε ότι «αν και στα επόμενα παιχνίδια μας δοθούν τόσο ελεύθερα σουτ, σαν αυτά που είχαμε στο Ρέθυμνο, να είστε σίγουροι ότι θα τα… ξαναπάρουμε και μη νομίζετε ότι θα τα ξαναχάσουμε». Αυτή η άποψη του Αμερικανού αν μη τι άλλο φανερώνει υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης, μόνο που τούτο πρέπει να αποδεικνύεται και στην πράξη. Προς το παρόν, στη σκέψη του καθενός κυριαρχεί ο απολογισμός των 3/33 σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Είναι προφανές ότι ο σημερινός (18/10) αγώνας με την Έλιος Σανς στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ, μπορεί να έχει «ευεργετικές» δράσεις για τον Άρη, όπως το παυσίπονο στον πονοκέφαλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα κρίνοντας από το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις της ομάδας. Παρότι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μάικ Τζένκινς, Βασίλη Σίμτσακ, αντιλαμβάνεται ότι είναι απαραίτητη η νίκη τόσο για την… αποκατάσταση της ηρεμίας, όσο και για ουσιαστικούς λόγους. Η σλοβενική ομάδα δεν εντάσσεται στα αουτσάιντερ του ομίλου, μαζί με την Μπάκεν θεωρείται ότι είναι οι ασθενέστερες ομάδες, οπότε η νίκη είναι αναγκαία ούτως ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Komunalni Center Hall», ένα γήπεδο χωρητικότητας 2.500 θέσεων. Στις κερκίδες θα βρεθούν και περίπου 50 φίλοι του Άρη οι οποίοι ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Best of internet