Ο Κάρτερ – Ουίλιαμς άλλαξε το νούμερο του Ρόουζ!

Αντωνία Σπανού
Ο Κάρτερ – Ουίλιαμς άλλαξε το νούμερο του Ρόουζ!

bet365

Η απόφαση του Ουίλιαμς να ζητήσει το Νο. 1 στους Μπουλς, το νούμερο που άφησε ο Ρόουζ, δημιούργησε κάποια αναστάτωση και όπως φαίνεται το 7 θα είναι ο καινούργιος του αριθμός.

Ο Μάικλ Κάρτε - Ουίλιαμς πρόσφατα άφησε το Μιλγουόκι και τον αγαπημένο του φίλο Γιάννη Αντετοκούνμπο και μετακόμισε στο Σικάγο για λογαριασμό των Μπουλς.

Εκεί, χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα τον ρώτησαν ποιο νούμερο θέλει και εκείνος απάντησε το1, αφού με αυτόν τον αριθμό είχε κάνει πολύ καλή πορεία στους 76ers.

Το 1 όμως ήταν το νούμερο που φόραγε το αγαπημένο παιδί της πόλης. Ο Ντέρικ Ρόουζ. Ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Νικς, αλλά τα 7 χρόνια που πέρασε στο Σικάγο τον «έδεσαν» με τον κόσμο.

Τελικά, ο Ουίλιαμας ανακοίνωσε ότι θα φορέσει το 7, προσθέτοντας ότι δεν ήθελε να μπει σε σύγκριση με τον Ρόουζ.

«Έγινε μεγάλη συζήτηση για το Νο.1. Αυτό έχει να κάνει πιθανότατα επειδή το φορούσε ο Ρόουζ.

Δεν έχει να κάνει με τον D-Rose, που ήταν σπουδαίος για την πόλη. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Δεν προσπαθώ να μπω στα παπούτσια κανενός ή να ξεπεράσω τα όρια. Είναι ένας αριθμός που μου αρέσει.

Με ρώτησαν ποιον θέλω και απάντησα το 1. Δεν το συζητήσαμε πολύ. Ξέρω ότι η ομάδα σέβεται τον Ρόουζ. Ήταν σπουδαίος. Έκανε πολλά για την πόλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα