Μπορούν και τα... δεύτερα των Σέλτικς! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπορούν και τα... δεύτερα των Σέλτικς! (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς επιβλήθηκαν των Μπρούκλιν Νετς με 120-99 και συνέχισαν το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων στη διάρκεια της preseason.

Τι κι αν οι Σέλτικς βρέθηκαν με 17 πόντους πίσω στο σκορ! Με τον Αζάια Τόμας να πετάει φωτιές στην επίθεση, μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να φτάσουν στην εύκολη -τελικά- επικράτηση με 120-99.

Μάλιστα αυτή ήταν η 5η νίκη σε έξι ματς της preseason και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι νεαροί παίκτες, με τους βασικούς να αγωνίζονται λίγο, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν ιδιαίτερα.

Εκτός του Τόμας ο οποίος είχε 19 πόντους με 6/6 σουτ και 6/7 βολές, οι Τζέιλεν Μπράουν (12π.), Τέρι Ρόζιερ (10π.) και Τζέιμς Γιανγκ (10π.) ήρθαν από τον πάγκο και πρόσφεραν το κάτι παραπάνω στην ομάδα της Βοστώνης. Κράουντερ, Χόρφορντ, Αμιρ Τζόνσον, Τόμας και Μπράντλεϊ δεν αγωνίστηκαν περισσότερο από 18 λεπτά.

Για την ομάδα του Μπρούκλιν η οποία ψάχνει ακόμα την ταυτότητά της, ο Σον Κιλπάτρικ είχε 15 πόντους με 6/10 σουτ, ενώ ο Τζέρεμι Λιν πρόσθεσε άλλους 13 πόντους (4/4δίπ., 1/3τριπ., 2/2βολ., 5ασ.)

 

NBA Τελευταία Νέα