Βασιλειάδης: «Ανταγωνιστικοί εκτός, μόνο νίκες εντός!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Βασιλειάδης: «Ανταγωνιστικοί εκτός, μόνο νίκες εντός!»

bet365

Η ΑΕΚ... κουνάει σεντόνι και πριν από την πρεμιέρα του Champions League o Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στο gazzetta.gr για την Σζολνόκι που... έπαθε πέρσι με τον ΠΑΟΚ και τον «πυροβολητή» Ντέιβιντ Βοϊβοντα.

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τη Σζολνόκι. Ο φόργουορντ της Ένωσης είχε αντιμετωπίσει την ουγγρική ομάδα με τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν και ελπίζει το... πάθημα να του έχει γίνει μάθημα!

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στο +14 στην τρίτη περίοδο, ωστόσο με τον Ντέιβιντ Βoΐβοντα να πετυχαίνει 13 πόντους η Σζολνόκι γύρισε το ματς της 6ης αγωνιστικής και πήρε τη νίκη.

Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν έχει ξεχάσει τον Ούγγρο γκαρντ που θεωρεί νούμερο ένα κίνδυνο. Κι όχι άδικα. Στην τελευταία νίκη της Σζολνόκι για το Ουγγρικό Πρωτάθλημα πέτυχε 25 πόντους (7ασ., 4ριμπ.) επί της Σοπρόν (85-78).

«Πυροβολητής!»

Η διοργάνωση καινούρια, δύσκολα ακόμα βρίσκεις πολλές πληροφορίες για τις ομάδες, ωστόσο ο Κώστας Βασιλειάδης δεν μπορεί να ξεχάσει τον Ντέιβιντ Βοΐβοντα: «Σίγουρα η Σζολνόκι έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ της. Θυμάμαι όμως ότι έχουν τον Βοΐβοντα... πυροβολητής. Παίζει και στην εθνική Ουγγαρίας. Πέρσι μας είχε βάλει 13 πόντους σερί στην εκτός έδρας αναμέτρηση που είχαμε παίξει... σε ένα δεκάλεπτο και γύρισε το παιχνίδι. Εκπληκτικός σουτέρ και στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να τον προσέξουμε πάρα πολύ. Κουβαλάει συνεχώς την ομάδα στις πλάτες του και στις δύσκολες φάσεις του παιχνιδιού. Πρέπει να προσανατολιστούμε και να δούμε πως θα τον σταματήσουμε».

Στον ίδιο όμιλο με την Ένωση βρίσκονται επίσης οι Mπεσίκτας, Λούντβισμπουργκ, Σάσαρι, Ζιελόνα Γκόρα, Παρτιζάν, Σαρλερουά: «Δεν θα τον χαρακτήριζα εύκολο τον όμιλο. Είναι δύσκολος, έχει καλές ομάδες. Θέλει πολύ προσοχή. Πρέπει να πάρουμε όλα τα εντός έδρας ματς. Κι από κει και πέρα να είμαστε ανταγωνιστικοί στα υπόλοιπα».

Ο Κώστας Βασιλειάδης θεωρεί πως πρώτα πρέπει να στοχεύσουν στην πρόκριση από τις πρώτες θέσεις κι έπειτα να κοιτάξουν τη συνέχεια: «Απ΄ όσο ξέρω γιατί είναι μία καινούρια διοργάνωση και ακόμα μαθαίνουμε γι' αυτή. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να πάρουμε την πρόκριση απευθείας για τους "16" και να μην παίξουμε στα προκριματικά. Σίγουρα θα δούμε τη διοργάνωση καθώς θα τρέχει και σιγά-σιγά θα μάθουμε και τις ομάδες καλύτερα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα