Τόμας: «Οι Νικς δεν μπορούν να παίξουν τριγωνική επίθεση»

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Τόμας: «Οι Νικς δεν μπορούν να παίξουν τριγωνική επίθεση»

Ο Αζάια Τόμας των Μπόστον Σέλτικς υπήρξε παίκτης του προπονητή των Νικς Τζεφ Χόρνασεκ και εξήγησε ότι οι Νεοϋορκέζοι δεν μπορούν να υποστηρίξουν την τριγωνική επίθεση.

Τόμας: «Οι Νικς δεν μπορούν να παίξουν τριγωνική επίθεση»

Ένα από τα σήματα κατατεθέν του Φιλ Τζάκσον την εποχή που ήταν προπονητής ήταν και η λεγόμενη «triangle offense» και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να την εφαρμόσει στους φετινούς Νικς ο Τζεφ Χόρνασεκ.

Αν και ο τεχνικός της Νέας Υόρκης έχει πει ότι ο Τζάκσον δεν εμπλέκεται καθόλου στην τακτική και στα αγωνιστικά ζητήματα, μέχρι στιγμής ο πρώην προπονητής των Σανς, εφαρμόζει κάποιες τεχνικές του Τζάκσον.

Η «τριγωνική επίθεση» δεν θα μπορούσε να απουσιάσει, αν και όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης του στους Φοίνιξ Σανς και νυν υγέτης των Σέλτικς, Αζάια Τόμας, καλύτερα θα ήταν να το... ξανασκεφτεί.

«Αν δεν έχεις και τους κατάλληλους παίκτες δεν μπορείς να την εφαρμόσεις. Η τριγωνική επίθεση χρειάζεται να έχεις τον Κόμπι, τον Σακίλ ή τον Μάικλ Τζόρνταν. Θα δει τι θα κάνει και αν θα μπορέσει να την εφαρμόσει σε κάποια σημεία. Μπορεί και να δουλέψει, αλλά ελπίζω όχι εναντίον μας...»

 

Best of internet