Το «ευχαριστώ» του Ρεθύμνου στους φιλάθλους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Το «ευχαριστώ» του Ρεθύμνου στους φιλάθλους

Το «ευχαριστώ» του Ρεθύμνου στους φιλάθλους

Το Ρέθυμνο έκανε τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στον Άρη και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Κρητικοί φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα τη νίκη απέναντι στον Άρη.

Η κρητική ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας για την παρουσία του στο γήπεδο και τη συμπαράσταση που έδειξαν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η πρεμιέρα της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ήταν απολύτως θετική, πραγματοποιώντας μία μεγάλη νίκη επί του Άρη για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας πιστώνεται στον κόσμο μας, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του για ακόμη μία σεζόν. Ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των θυρών πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι φίλοι μας, αλλά και να υποσχεθεί πως κάτι παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί».

Best of internet