Δεν παίζει καλά ο Λίλαρντ; Κερδίζει ο αντίπαλος! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Δεν παίζει καλά ο Λίλαρντ; Κερδίζει ο αντίπαλος! (vid)

bet365

Οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν των Πόρτλαντ Μπλέιζερς με 106-97 έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που ο Λίλαρντ ήταν πολύ άστοχος.

Το φαινόνενο δεν έχει να κάνει μόνο με το Λίλαρντ, αλλά είναι γενικό! Όταν ο ηγέτης της ομάδας δεν βρεθεί στη μέρα του, αυτομάτως «ψαλιδίζονται» και οι όποιες ελπίδες μπορεί να έχει για κάτι καλό. Όπως συνέβη και στο «Moda Center at the Rose Quarter» του Πόρτλαντ.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ήταν άστοχος με 1/10 σουτ εντός πεδιάς (1/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές), υπέπεσε σε τέσσερα λάθη και ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο για τους Μπλέιζερς να απειλήσουν τους Νάγκετς.

Βέβαια προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, αλλά το κακό δεύτερο 12λεπτο στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στο Ντένβερ τη νίκη με 106-97. Ο Ουίλσον Τσάντλερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών έχοντας 18 πόντους με 4/5 τρίποντα, ενώ ο Ουίλ Μπάρτον πρόσθεσε στον λογαριασμό των Νάγκετς άλλους 17 πόντους με 4/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/5 βολές και 7 ασίστ. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Τζαμάλ Μάρεϊ (15π.) ενώ εκτός ματς έμειναν οι Εμμάνουελ Μουντιάι και Ντανίλο Γκαλινάρι.

Για τους Μπλέιζερς, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ προσπάθησε να καλύψει το αγωνιστικό «κενό» του Λίλαρντ έχοντας 20 πόντους με 7/14 σουτ, ενώ ο Αλ-Φαρούκ Αμίνου απειλούσε από την περιφέρεια έχοντας 18 πόντους και 5/7 τρίποντα.

 

NBA Τελευταία Νέα