Μιχάλογλου: «Με πίστη για το διπλό»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ 28ΑΧΡΟΝΟΥ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΣΤΟ ESAKE.GR

Μιχάλογλου: «Με πίστη για το διπλό»

Ο Κόροιβος δοκιμάζεται στη Χαλκίδα κόντρα στην Κύμη (17/10, 17:00) και ο Αντώνης Μιχάλογλου εξήγησε ότι η ομάδα της Ηλείας θα παλέψει με πίστη για τη νίκη.  

Μιχάλογλου: «Με πίστη για το διπλό»

Το blog του 28άχρονου φόργουορντ στο esake.gr 

«Καλησπέρα σε όλους, άλλη μια εβδομάδα δυνατών προπονήσεων έφτασε στο τέλος της και μετά τη δύσκολη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι που το θέλουμε πολύ.  

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις με έναν αντίπαλο που θα μας δυσκόλευε στο 100%. Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές σε άμυνα και επίθεση, είδαμε και τα λάθη μας και προχωράμε για το παιχνίδι με την Κύμη.  

Η Κύμη είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα με καλό ρόστερ που θέλει να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία.Το έργο μας σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί έχασαν από το Λαύριο και θα θέλουν πολύ να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην έδρα τους.  

Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε σκληρά και με μεγάλη διάθεση όλη την εβδομάδα, με τον Βαν Όοστρουμ μετά από καιρό να μπαίνει στις προπονήσεις, ένας παίκτης πολύ σημαντικός για μας που θα μας δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις. 

Ακολουθώντας το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή μας πάμε να παλέψουμε με πίστη για το διπλό».

Best of internet