«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Νίκο Φάσουρα»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΣΕΝΤΕΡ

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Νίκο Φάσουρα»

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια απο τον θάνατο του Νίκου Φάσουρα και η διοίκηση του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Νίκο Φάσουρα»

Στις 16 Οκτωβρίου 2010 ο Νίκος Φάσουρας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών, έχοντας χάσει τη μάχη με την επάρατο νόσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστερίου

«Συμπληρώνονται σήμερα έξι χρόνια από την φθινοπωρινή εκείνη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Φάσουρας. Το γελαστό παιδί που σε ηλικία 42 ετών έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο κι άφησε πίσω του την γυναίκα του, τις δυο του κόρες αλλά και αναρίθμητους φίλους, καθώς ο Νίκος Φάσουρας είχε μόνο τέτοιους.

Γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου αγωνίστηκε με την κυανοκίτρινη φανέλα για δώδεκα συναπτά έτη, φτάνοντας με την αγαπημένη του… παρέα στην Α1, ενώ κατάφερε να γίνει μέλος και της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου δεν θα ξεχάσει ποτέ το Νίκο Φάσουρα, άλλωστε η φανέλα με το #13 κοσμεί την οροφή του γηπέδου μας, για να θυμίζει σε όλους τον «γίγαντα» των 2,11 μέτρων που ήταν ευρέως αγαπητός και έφυγε τόσο πρόωρα από την οικογένεια του ΓΣΠ»

Best of internet