Φάλκερ: «Ελπίζω να άρεσα στους φίλους της ΑΕΚ!»

Φάλκερ: «Ελπίζω να άρεσα στους φίλους της ΑΕΚ!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Φάλκερ: «Ελπίζω να άρεσα στους φίλους της ΑΕΚ!»

bet365

Ο Ράνταλ Φάλκερ συστήθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο της ΑΕΚ και έπειτα μίλησε στο gazzetta.gr για το ντεμπούτο του.

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην φετινή Basket League ήταν το τελευταίο του Τζος Όουενς. Η Ένωση πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας και λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Όουενς. Μία απόφαση που είχε παρθεί από καιρό. Ο αντικαταστάτης του ήρθε αμέσως και ο Ράνταλ Φάλκερ έκανε ντεμπούτο στα «κιτρινόμαυρα» απέναντι στο Λαύριο.

Ο Aμερικανός σέντερ έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και στην πρώτη του εμφάνιση έμεινε στο παρκέ για 17:50, είχε 3/3 δίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στο κομμάτι που θέλει ο Γιούρι Ζντοβτς.

Μετά το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μίλησε στο gazzetta.gr για τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα: «Moυ αρέσει η Αθήνα! Νιώθω καλά εδώ, είναι πολύ όμορφη πόλη!» και στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση:

«Στην πρώτη μου εμφάνιση νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά. Έδειξα ένα δείγμα από αυτά που μπορώ να κάνω στο παρκέ και πιστεύω πως βοήθησα την ομάδα. Οι γκαρντ μας έκαναν πολύ καλή δουλειά απέναντι στο Λαύριο και έτσι δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι περισσότερο στο παρκέ. Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα τους, έκαναν σπουδαία δουλειά και έβγαλαν όμορφες φάσεις. Εγώ, αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω και να κάνω αυτό που θα μου ζητηθεί στο παιχνίδι».

Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 7.000 φίλαθλοι και ο Φάλκερ ελπίζει να τους έκανε καλή πρώτη εντύπωση: «Ελπίζω να άρεσα στους φίλους της ΑΕΚ! Ένιωσα καλά με την ατμόσφαιρα, ήταν ωραία! Βέβαια, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και προσπάθησα όσο μπορούσα να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που είχα να κάνω στο παρκέ, αλλά το απόλαυσα!».


«Έδειξε καλά στοιχεία, θα βοηθήσει την ΑΕΚ»


Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο gazzetta.gr για τον νέο του συμπαίκτη: «Έδειξε καλά στοιχεία για τον λίγο καιρό που είναι στην ομάδα. Ελπίζω σιγά σιγά να μας βοηθήσει και να μπει στην ομάδα και θα δείξει τα στοιχεία που μπορεί. Νομίζω, ότι είναι ένας καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα