Καστρίτης: «Τα Τρίκαλα θα καταθέτουν πάντα ό,τι έχουν και δεν έχουν»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Καστρίτης: «Τα Τρίκαλα θα καταθέτουν πάντα ό,τι έχουν και δεν έχουν»

Καστρίτης: «Τα Τρίκαλα θα καταθέτουν πάντα ό,τι έχουν και δεν έχουν»

Τα Τρίκαλα νίκησαν τον Απόλλωνα, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

Ο τεχνικός των Τρικάλων σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του, ωστόσο γνωρίζει πως ακόμη υπάρχει μεγάλος δρόμος να διανύσουν.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Μέξα  για τα καλά του λόγια και για τα συγχαρητήρια που μας έδωσε για την σημερινή νίκη και να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να δει γρήγορα τους παίκτες του όλους υγιείς στο γήπεδο, να προπονηθεί η ομάδα του Απόλλωνα όπως πρέπει και να έχουν μια γεμάτη με υγεία χρονιά, όπως άλλωστε ευχόμαστε για όλες τις ομάδες συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μας. Μπράβο στα παιδιά, η νίκη τους ανήκει.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι νομίζω ότι όλη η διακύμανση του σκορ και το πως πήγε το παιχνίδι διατυπώνει ξεκάθαρα αυτό που όλη τη περίοδο της προετοιμασίας υποστηρίζουν για την ομάδα μας, αφενός ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα και θέλουμε πάρα πολύ καιρό και πολύ μεγάλη υπομονή και δουλειά ούτως ώστε να βρούμε την χημεία μας στο επιθετικό κομμάτι, και αφετέρου έχουμε δεσμευτεί ότι θα παρουσιάζουμε μια ομάδα στο παρκεέ που από την πρώτη στιγμή θα καταθέτει ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να διεκδικήσει την νίκη και αυτό έχει να κάνει με το αμυντικό κομμάτι.

Οπότε πιστεύω πως συνολικά έτσι κινήθηκε το σημερινό παιχνίδι, φάνηκε ότι δεν είχαμε τους αυτοματισμούς που θέλαμε στην επίθεση μας, φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η άμυνα του Απόλλωνα, μας κόστισε σε συγκέντρωση και το μεταφέραμε και σαν πρόβλημα και στην άμυνα μας.

Όμως αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η αντίδραση και το μεγάλο πάθος που έδειξαν τα παιδιά ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου παρόλο που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε χωρίς τον Λίποβι, όλοι έδειξαν το κάτι παραπάνω ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Η νίκη είναι πολύτιμη, ξέρουμε ότι στην Α1 η νίκη σε τέτοια παιχνίδια έστω και με μισό πόντο μετράει, πόσο μάλλον για μας που ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, μπροστά στον κόσμο μας, θέλαμε αφενός να τους δώσουμε χαρά, αφετέρου να «αγοράσουμε»  χρόνο για να δουλέψουμε με μεγαλύτερη ηρεμία  ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας για την πολύ μεγάλη στήριξη, σίγουρα έπαιξαν ένα πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι, να επιστρέψουμε, και να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα της Πάτρας».

Best of internet