Σάιμπερτ: «Αν παίζουμε όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα»

Σάιμπερτ: «Αν παίζουμε όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα»

bet365

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ τόνισε πως η ομαδικότητα έκρινε εν πολλοίς το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μοίρασαν 18 ασίστ στη νίκη επί του Κολοσσού στοιχείο στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Ένας πολύ καλός τρόπος να επανέλθουμε από την άσχημη ήττα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το ομαδικό πνεύμα. Αν παίζουμε όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα. Ήταν μια εβδομάδα καλής προετοιμασίας, πολύ καλού σκάουτινγκ και αυτό άνηκε στο παιχνίδι».

Για το αν αισθάνεται ότι έχει κι άλλα να δώσει: «Ακόμα στις προπονήσεις προσπαθούμε να συνηθίσουμε διάφορα πράγματα. Ακόμα και από το πως σφυρίζονται τα βήματα στην Ελλάδα, ποια επαφή μπορούμε να έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος δεν έχει δει το καλύτερο που μπορούμε να βγάλουμε. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε για να το δουν».

Για τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα που ξεκινούν: «Πλέον είναι επαγγελματικά τα πράγματα. Ανεξάρτητα από ταξίδια και αντίπαλο, εμείς πρέπει να προσπαθούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, εμείς πρέπει να πάρουμε αυτό που θέλουμε, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα, που πρέπει να είναι έτοιμη για μάχη».

Για το αν σκέφτεται το παιχνίδι με τον Άρη: «Όχι ακόμα. Έχω ακούσει για αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι κάτι που κανένας δε μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται πριν το παιχνίδι της Τετάρτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα