Όταν η ιστορία του NBA θα μπορούσε να έχει γραφτεί διαφορετικά!

Αλέξανδρος Καραλής
Όταν η ιστορία του NBA θα μπορούσε να έχει γραφτεί διαφορετικά!

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ αναφέρθηκε στην ιστορία του καλοκαιριού 2010 και για το πώς ο ίδιος και ο ΛεΜπρον θα μπορούσαν να έχουν γίνει παίκτες των Μπουλς αλλά τελικά προτίμησαν να υπογράψουν στους Χιτ.

«Θα ήταν μια διαφορετική ιστορία», ξεκίνησε ο σταρ των Μπουλς να εξιστορεί στη Chicago Tribune το γεγονός ότι αυτός και ο ΛεΜπρον βρέθηκαν κοντά στο Σικάγο το καλοκαίρι του 2010, όταν και ήταν ελεύθεροι να υπογράψουν όπου ήθελαν.

«Το Σικάγο ήταν πολύ ελκυστικό από την έννοια του ρόστερ που είχαν και το νεανικό ταλέντο. Αλλά το Μαϊάμι ήταν σε θέση να πάρει 3 παίκτες, που θα άλλαζε όλη τη δυναμική του καλοκαιριού. Το σκεφτήκαμε, αλλά αυτό δεν έγινε. Ήταν κάτι που οι Μπουλς συζήτησαν. Ήταν πολύ ανοιχτοί μαζί μας σχετικά με το τι προσπαθούσαν να κάνουν. Άκουσαν ότι το Μαϊάμι θα είναι σε θέση να προσθέσει τρεις παίκτες. Το είχαν σκεφτεί στους Χιτ αυτό. Δεν πιστεύαμε ότι ήταν πιθανό. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι θα μπορούσε να συμβεί. Ξέρω, όμως, ότι ο ΛεΜπρον κοιτούσε εδώ (σσ. στο Σικάγο). Ξέρω ότι κι εγώ κοιτούσα προς τα εδώ. Ήταν ένα μέρος που θέλαμε να παίξουμε. Ένα μέρος που αγαπούσε ο ΛεΜπρον. Αγαπούσαμε την πόλη του Σικάγο και είναι μια εξαιρετική αγορά επίσης. Προφανώς, το ηλιόλουστο Μαϊάμι είναι εξαιρετικό, επίσης», συνέχισε την ιστορία του ο έμπειρος γκαρντ.

«Ήξερα τον Μπος. Είχαμε τον ίδιο μάνατζερ, οπότε τον γνώριζα αλλά μόνο ως φαν του. Πάντα θαύμαζα το παιχνίδι του. Ένιωσα ότι η προσωπικότητά του επίσης ταίριαζε ακριβώς με εμάς», σχολίασε για τον Μπος ο Ουέιντ που πρόσθεσε ότι ήταν επιθυμία τους να αγωνιστούν και οι 3 μαζί, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους να πάνε στο Μαϊάμι για τους Χιτ.

«Είχαμε 2 εξαιρετικές επιλογές. Στο Μαϊάμι έπρεπε να χτίσουμε μια ομάδα από την αρχή, οπότε ήταν δυσκολότερο, αλλά θέλαμε να παίξουμε και οι 3 μαζί και αποφασίσαμε να το κάνουμε εκεί. Δεν ξέρω. Νομίζω κάναμε μια καλή επιλογή. Δούλεψε. Δεν είχαν 3 θέσεις στο ρόστερ οι Μπουλς, οπότε δεν μπορούσαν να μας πάρουν και τους τρεις μας. Και παράλληλα είχαν τον νεαρό Ντέρικ Ρόουζ. Πήρε τον τίτλο του MVP την επόμενη χρονιά. Οπότε μιλάμε για 2 παιδιά που θέλουν τη μπάλα στα χέρια τους και έναν ανερχόμενο νέο σταρ του ΝΒΑ που θέλει και αυτός τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι τότε θα λειτουργούσε καλά για εμάς. Νομίζω ότι πήραμε τους 2 εαυτούς μας που θέλουν τη μπάλα και αποφύγαμε να γίνουμε 3!», ήταν τα λόγια του Ουέιντ για μια ιστορία που θα μπορούσε να έχει αλλάξει την ιστορία ολόκληρου του NBA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα