Η επιλογή Φελντέιν για το ΣΕΦ

Η επιλογή Φελντέιν για το ΣΕΦ

Γιώργος Κούβαρης
Η επιλογή Φελντέιν για το ΣΕΦ

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αποφάσισε τελικά να πάρει στο ντέρμπι τον Τζέιμς Φελντέιν και όχι τον Ντιμίτρις Νίκολς, κάτι που φαντάζει λογικό από τη στιγμή που μπήκε στον πάγο το θέμα του Ομάρ Κουκ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τη νίκη του Παναθηναίκού Superfoods στην πρεμιέρα της EuroLeague, δύο ήταν τα θέματα που παρέμεναν ανοικτά.

Το πρώτο είχε να κάνει με τη μεταγραφή του Ομάρ Κουκ και το δεύτερο με τον παίκτη που θα έπαιρνε τη θέση του Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ για τα παιχνίδια της Basket League. Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέλεξε τελικά τον Τζέιμς Φελντέιν για το ντέρμπι του ΣΕΦ και κατ' επέκταση για τα υπόλοιπα ματς του α' γύρου στο εγχώριο πρωτάθλημα. Kαι αυτό είχε να κάνει με τη μη απόκτηση παίκτη στο διάστημα που επιθυμούσε.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» θα ήθελε τον Ομάρ Κουκ από τα μέσα της εβδομάδας προκειμένου να τον ενσωματώσει στην ομάδα, να μάθει τα συστήματα και να αφομοιώσει -όσο αυτό είναι δυνατόν- μέρος της φιλοσοφίας του, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη δυνατό, δεν ήθελε να ρισκάρει. Αν και στο πίσω μέρος του μυαλού του υπήρχε ο Ντιμίτρις Νικολς, ήταν λογικό και επόμενο να επιλεχθεί ο Δομηνικανός. Να υπάρχουν λύσεις για τους -ουκ ολίγους- περιφερειακούς του Ολυμπιακού, με τον Φελντέιν να βοηθάει με το περιφερειακό του σουτ και τον Νίκο Παππά να παίρνει εκ νέου τον ρόλο του point guard.

Όσο αφορά τον Ομάρ Κουκ δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Αν και η υπόθεση θεωρούνταν (και για πολλούς θεωρείται ακόμα) τελειωμένη, έχει πάρει μια μικρή καθυστέρη. Το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ της Εστουδιάντες από τη στιγμή που η ισπανική ομάδα θα βρει παίκτη και μετά. Οι εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα, αν και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα φορέσει -τελικά- τα πράσινα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα