ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ

Σάρας: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ και υπογράμμισε στάθηκε στα ρίσκα που πήρε και δεν πήρε η ομάδα του...

Σάρας: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας δήλωσε αρχικά ότι «ήταν το παιχνίδι της χαμένης ευκαιρίας. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο από την αρχή και το πώς θα παίξουμε. Αποφασίσαμε να ρισκάρουμε σε κάποια πράγματα τα οποία μας βγήκαν, κάποια άλλα δεν μας βγήκαν και το πληρώσαμε. Κάναμε επίσης και πολλά λάθη τα οποία δεν μας άφησαν να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ».

Επιπλέον στάθηκε στην τελευταία περίοδο λέγοντας ότι «το πιο κρίσιμο δεκάλεπτο ήταν το 4ο. Αρχικά δεχτήκαμε καλάθι ύστερα από χαμένη βολή σε γκολ φάουλ, κάτι που είναι απαγορευτικό. Αν και επιστρέψαμε στο ματς στη συνέχεια τα δύο τρίποντα του Παππά ήταν σημαντικά για την τελική έκβαση του αγώνα».

Ο Σάρας ωστόσο ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του: «Για να νικήσεις σε ένα γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ πρέπει να βάλεις και τα ανοικτά σουτ. Παρόλα αυτά τα παιδιά πάλεψαν, έκαναν πολύ δουλειά, ωστόσο έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα για να νικήσουμε το ματς».