ΜακΓκι: «Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι ηλίθιος» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
ΜακΓκι: «Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι ηλίθιος» (vid)

bet365

O Τζαβέιλ ΜακΓκι αποτελεί το μόνιμο «θύμα» του Σακίλ Ο' Νιλ στα εβδομαδιαία bloopers αλλά εκείνος σπεύδει να πει ότι δεν είναι... χαζός!

Όποιος παρακολουθεί ΝΒΑ, αποκλείεται να μην γνωρίζει τον Τζαβέιλ ΜακΓκι. Τον παίκτη που αποτελεί τον καλύτερο... πελάτη του Σακίλ Ο' Νιλ αφού πραγματοποιεί τη μία γκάφα μετά την άλλη, είτε εντός, είτε εκτός παρκέ.

Πλέον δηλώνει έτοιμος να αποκαταστήσει τη φήμη του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- του στέρησε μια μόνιμη θέση σε κάποιο ρόστερ τα τελευταία χρόνια.

«Σίγουρα έχει να κάνει με τον τραυματισμό μου. Άλλωστε είχα φοβηθεί ότι θα τελείωνε η καριέρα μου» δήλωσε ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: «Δεν έχω κάνει κάτι κακό στη ζωή μου για να μην μπορώ να είμαι σε κάποια ομάδα. Ούτε σε υποθέσεις ναρκωτικών έχω μπλέξει, ούτε δικαιώματα έχω δώσει. Δεν είμαι κακό παιδί. Δεν βγαίνω, δεν πίνω, δεν κάνω τίποτα. Οποτε η μοναδική λογική εξήγηση, έχει να κάνει με τον τραυματισμό».

Βέβαια τα τελευταία χρόνια ο κόσμος τον έχει μάθει μέσα από τη... συνεχόμενη παρουσία του στο Shaqtin A' Fool, όπου ο Σακίλ Ο' Νιλ φιλοξενεί κάθε εβδομάδα τα bloopers του NBA: «Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι έτσι και η αληθινή μου ζωή! Πιστεύει ότι είμαι ηλίθιος! Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις 40άρηδες και 50άρηδες να έχουν αρχείο από αστεία βιντεάκια ενός παίκτη, όπως το America's funniest home videos. Και με ένα hashtag στα social media καταστρέφουν ζωές και καριέρες ανθρώπων από μερικά λάθη στο μπάσκετ...»

Οπότε, κάθε φορά που βλέπετε Shaqtin A' Fool, καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας και την άλλη όψη του νομίσματος... Και την άποψη του Τζαβέιλ...

 

NBA Τελευταία Νέα