Ημερολόγιο με όλα τα ματς του Ολυμπιακού (pic)

ΑΚΡΙΝΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ

Ημερολόγιο με όλα τα ματς του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ηλεκτρονικό ημερολόγιο με τις ακριβείς ώρες και ημέρες των αγώνων της ομάδας. 

Ημερολόγιο με όλα τα ματς του Ολυμπιακού (pic)

Σε μία προσπάθεια της διοίκησης του Ολυμπιακού να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας, δημιούργησε ηλεκτρονικό ημερολόγιο με το ακριβές πρόγραμμα της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά θέλοντας να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους φίλους της ομάδας.

Πλέον οι φίλοι του Θρύλου θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους το ημερολόγιο με τους αγώνες της ομάδας μας τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα χρησιμοποιεί πλέον την εφαρμογή STANZA προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας να ενημερώνουν αυτόματα το ημερολόγιο που χρησιμοποιούν στα κινητά τους, στα tabletsτους ή στα pc/laptopκαι θα μπορούν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κυρίως θα ενημερώνονται αυτόματα όποιες αλλαγές γίνονται στο πρόγραμμα.

Τι ακόμα προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία; Στο ημερολόγιο σας θα υπάρχουν πληροφορίες για την ώρα και μέρα διεξαγωγής του αγώνα, το κανάλι το οποίο μεταδίδει το παιχνίδι, linkγια αγορά onlineεισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια των πρωταθλητών, linkγια τα στατιστικά του κάθε αγώνα και linkμε το playbyplayτου Ολυμπιακού στο Twitter.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Κλικ εδώ

Εισαγωγή του θρυλικού ημερολογίου ανάλογα με την εφαρμογή και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε».

Best of internet