Γεωργαλλής: «Χωρίς φόβο με τον ΠΑΟΚ»

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΚΑΡΝΤ

Γεωργαλλής: «Χωρίς φόβο με τον ΠΑΟΚ»

O Γιάννης Γεωργαλλής αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου απέναντι στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει νίκες... εκτός προγράμματος.

Γεωργαλλής: «Χωρίς φόβο με τον ΠΑΟΚ»

Το blog του Γιάννη Γεωργαλλή στο esake.gr

«Έχουμε πεισμώσει

Γεια σας φίλοι μου

Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, ύστερα από το κακό ξεκίνημα στη φετινή Basket League, με την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο. Η αλήθεια είναι πως ήταν μία κακή ήττα, αλλά παράλληλα πήραμε ένα σημαντικό μάθημα, γιατί η εμφάνιση που είχαμε ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Όμως, μετά την εξέλιξη αυτή καλούμαστε να πάρουμε κάποιες νίκες «εκτός προγράμματος», γιατί δεν θέλουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας κοστίσει στο τέλος όταν θα κάνουμε τη… σούμα.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Έχουμε πεισμώσει με την ήττα από το Ρέθυμνο και δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος αποτελεί μία σημαντική απώλεια στο ροτέισον μας. Αλλά, είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε χωρίς εκείνον, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που έχασε στην πρεμιέρα από τη Δόξα Λευκάδας. Αλλά, σίγουρα αναμένεται να είναι πιο συγκεντρωμένος, ενώ πρόκειται για μία καλή και ποιοτική ομάδα. Εμείς, όμως, θα πάμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς φόβο, προκειμένου να παλέψουμε για το καλύτερο και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Γιάννης»

Best of internet