Ουέστμπρουκ: «Δεν μιλάω άλλο για τον Ντουράντ!» (vid)

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ

Ουέστμπρουκ: «Δεν μιλάω άλλο για τον Ντουράντ!» (vid)

Ουέστμπρουκ: «Δεν μιλάω άλλο για τον Ντουράντ!» (vid)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ρωτήθηκε για μια ακόμη φορά από δημοσιογράφους για την μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ από την Οκλαχόμα στο Γκόλντεν Στέιτ, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε ανάλογη ερώτηση!

Αναμφίβολα, η μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ από τους Θάντερ στους Ουόριορς ήταν το γεγονός του καλοκαιριού και στις ΗΠΑ ακόμη μιλάνε γι' αυτή, όμως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ φαίνεται ότι βαρέθηκε να ασχολείται με τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο «Russ» ρωτήθηκε για μια ακόμη φορά, ποια είναι η γνώμη του για τη μετακίνηση του «KD» στο Όκλαντ, απαντώντας «Πολύ καλό» αρχικά, για να ακολουθήσει η δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την ίδια ερώτηση.

«Δεν με νοιάζει. Η δουλειά μου είναι τι συμβαίνει εδώ. Με νοιάζει τι γίνεται με όλους τους "εγωιστές" που προφανώς έχουμε εδώ. Δεν με νοιάζει κάτι άλλο, δεν με ενδιαφέρει. Η δουλειά μου είναι να με νοιάζει τι γίνεται εδώ. Ειλικρινά, κουράστηκα να μιλάω γι' αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις ξανά. Το λέω για να το ξέρετε. Δεν μιλάω άλλο γι' αυτό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του σταρ της Οκλαχόμα.

Best of internet