O Πεδουλάκης επιβεβαίωσε για Κουκ! (vid)

O Πεδουλάκης επιβεβαίωσε για Κουκ! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O Πεδουλάκης επιβεβαίωσε για Κουκ! (vid)
Ο τεχνικός των «πρασίνων» πήρε θέση για το θέμα απόκτηση του Ομάρ Κουκ και επιβεβαίωσε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «τα ρεπορτάζ δεν απέχουν από την πραγματικότητα ώστε να χρειαστεί να τα διορθώσουμε» ήταν τα λόγια του Πεδουλάκη, ανοίγοντας τον δρόμο για την έλευση του 34χρονου Αμερικανού γκαρντ στην ομαδα.

Όσον αφορά την πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο «Νίκο Γκάλης», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods ανέφερε ότι «προφανώς και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Υπάρχουν 16 ομάδες και όλες θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή δυνατά. Είναι πρεμιέρα και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ξέρετε όλοι ότι οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες και υπάρχουν στρεσογόνες καταστάσεις από κάποια παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία που πρέπει να έχουν. Η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που αντιπροσωπεύει το λιθουανικό μπάσκετ, είναι πολύ σκληρή, της αρέσει η επαφή, γνωρίζει μπάσκετ και είναι καλή στο σετ παιχνίδι. Έχουν δημιουργούς στο πόιντ γκαρντ και στο λόου ποστ και χρειάζεται προσοχή από εμάς και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για 40 λεπτά. Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μάθεις να τη διαχειρίζεσαι από την αρχή».

Στη συνέχεια στάθηκε στο αν πρέπει η ομάδα του να μπει δυνατά στο ματς από την αρχή , λέγοντας ότι «πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική μας, είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είναι η πρώτη αγωνιστική, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που δεν έχει αλλάξει από πέρυσι, πολλά παιδιά δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχει φανεί και από άλλα παιχνίδια αλλά νομίζω ότι χρειάζεται σοβαρότητα και ο κόσμος να είναι κοντά μας για να μας βοηθήσει».

Οσο για το αν τον νοιάζει η διαφορά; «Όχι, εμείς θέλουμε τη νίκη. Είναι βαθμολογία και εμείς κοιτάζουμε τη νίκη. Αν ξεκινήσεις με αυτό το σκεπτικό είναι λάθος γιατί αν ξεκινήσεις έτσι δημιουργείς καταστάσεις στις οποίες μπορεί να κερδίζεις με 7 πόντους και να νομίζεις ότι χάνεις. Αυτό το σκεπτικό δημιουργεί στρες και τις περισσότερες φορές δεν οδηγεί σε κάτι καλό».

Λίγο πριν κλείσει δεν θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ: «Προσωπικά είναι εύκολο να το βγάλω από το μυαλό μου. Για τους παίκτες δεν ξέρω αν είναι εύκολο και ειδικά για τους Έλληνες αφού ζουν στην Ελλάδα, παρακολουθούν την καθημερινότητα, έχουν συγγενείς και φίλους. Οι παλιοί ξέρουν να το αποφύγουν, για τα πιο νέα παιδιά δεν είναι το ίδιο εύκολο. Εμείς σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε, στο κομμάτι κάποιων Ελλήνων νέων παιδιών που θα παρουσιαστούν. Έτσι γίνεται, το χουμε ξαναζήσει. Είναι άλλο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό για το οποίο θα μιλήσουμε από το Σάββατο και μετά».

Και κατέληξε μιλώντας για τον νέο ξένο της ομάδας και το ενδιαφέρον για τον Ομάρ Κουκ: «Δεν έχουμε να πούμε κάτι, βρισκόμαστε παραμονή αγώνα της EuroLeague. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για αυτούς που θα παίξουν και μόνο. Έχουμε ανακοινώσει τι θα συμβεί, έχουμε πει ό,τι ήταν να πούμε, τα ρεπορτάζ δεν είναι μακριά από της πραγματικότητα οπότε να χρειαστεί να το διορθώσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.