Παιχνίδια των Χιτ με τον Μπος!

Παιχνίδια των Χιτ με τον Μπος!

Αλέξανδρος Καραλής
Παιχνίδια των Χιτ με τον Μπος!

bet365

Το σίριαλ της αποδέσμευσης του Κρις Μπος από τους Χιτ καλά κρατεί, με την ομάδα του Μαϊάμι να σκοπεύει να κρατήσει τον Μπος στο ρόστερ της μέχρι την 1η Μαρτίου και μετά να τον αποδεσμεύσει.

Η τακτική αυτή του προέδρου των Χιτ, Πατ Ράιλι, αφορά σχετικό κανονισμό του NBA, που δεν θα επιτρέπει στον Αμερικανό φόργουορντ να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στα playoffs, αν μείνει από το Μάρτιο και μετά ελεύθερος.

Οι Χιτ θέλουν έτσι να διασφαλίσουν ότι δεν θα βρουν μπροστά τους τον 32χρονο σούπερ σταρ, ενώ παράλληλα, για το διάστημα μέχρι την 1η Μαρτίου, ο Μπος, ως τραυματίας, δεν θα πιάνει χώρο στο salary cap της ομάδας.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Εν ολίγοις, η ομάδα των Χιτ θέλει και την... πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, με την αρχή της σεζόν που πλησιάζει να καθορίσει πολλά για την υπόθεση.

Ο Κρις Μπος από την πλευρά του θέλει να αγωνιστεί και είναι δεδομένο ότι αν βγει στην αγορά ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017, θα υπάρξουν πολλές ομάδες διατεθειμένες να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Και κάπου εκεί μπορεί να αρχίσουν τα προβλήματα για τους Χιτ, αφού αν ο Μπος αγωνιστεί σε μίνιμουμ 25 αγώνες στη σεζόν 17'-18', και ενώ οι Χιτ τον έχουν αποδεσμεύσει λίγους μήνες πριν για ιατρικούς λόγους, η ομάδα του Μαϊάμι θα επιβαρυνθεί στο salary cap της με το μισθό του Μπος, αφού θα έχει αποδειχθεί ότι ιατρικά ήταν οκ!

Η υπόθεση, όπως φαίνεται έχει πολύ... ψωμί και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κατάληξή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα