Ναβάρο: «Θέλω να φτάσω τους θρύλους Διαμαντίδη - Σπανούλη!»

Ναβάρο: «Θέλω να φτάσω τους θρύλους Διαμαντίδη - Σπανούλη!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ναβάρο: «Θέλω να φτάσω τους θρύλους Διαμαντίδη - Σπανούλη!»
Ο Ναβάρο αρχίζει μια ακόμη σεζόν στην EuroLeague με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πως θέλει να φτάσει τους Διαμαντίδη και Σπανούλη σε κατακτήσεις τίτλων στο θεσμό!

Μπορεί πολλοί παίκτες ανά την υφήλιο να ζήλευαν την πλούσια καριέρα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ωστόσο ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλαουγκράνα» τόνισε, στο επίσημο site της EuroLeague ότι ακόμη έχει ένα στόχο να εκπληρώσει στην καριέρα του.

«Έπαιζα κανονικά όταν ξεκίνησε η Euroleague το 2000 και από τότε έχει βελτιωθεί πολύ. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερη και με τη νέα δομή της, επισφραγίζεται η ευρωπαϊκή λίγκα. Όλοι ανυπομονούν να δουν πως θα πάει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πετύχει. Είμαι χαρούμενος που είχα και συμβολή στη λίγκα για να γίνει καλύτερη όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά, η Euroleague βοήθησε και μένα να γίνω καλύτερος παίκτης, χωρίς αμφιβολία και γι’ αυτό θέλω να την κατακτήσω ξανά πριν αποσυρθώ», σχολίασε αρχικά ο Ναβάρο, συνεχίζοντας με την αποκάλυψη του προσωπικού του στόχου:

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

«Ήταν προνόμιο για μένα που πανηγύρισα δύο κατακτήσεις Euroleague, αλλά θα ήθελα μία ακόμη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν τρεις τίτλους και γι’ αυτό θέλω να φτάσω αυτούς τους θρύλους. Κατέκτησα την Euroleague του 2003 και το 2010 και να κατακτήσω και του 2017 θα είναι μία κάθε επτά χρόνια», σχολίασε μεταξύ άλλων, αποθεώνοντας τους δυο Έλληνες θρύλους ο Ισπανός γκαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.