Γιασικεβίτσιους: «Καλάθης και Μπουρούσης οι πιο επικίνδυνοι»

Αλέξανδρος Καραλής
Γιασικεβίτσιους: «Καλάθης και Μπουρούσης οι πιο επικίνδυνοι»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την πρεμιέρα της Ζαλγκίρις στη φετινή EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας τις δυσκολίες της προετοιμασίας και του αγώνα.

Ο «Σάρας» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης και τον αυριανό (14/10, 21:15) αγώνα της Ζαλγκίρις στο «Νίκος Γκάλης» απέναντι στον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζοντας τους Καλάθη και Μπουρούση.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα εποχή της EuroLeague. Παρ' όλα αυτά ήταν αρκετά δύσκολο να προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους πρόσφατα ή δεν έχουν παίξει πλήρεις σε όλη την προετοιμασία. Δεν μπορούσαμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια τόσο εύκολα», είπε αρχικά ο Λιθουανός κόουτς και συνέχισε:

«Συνολικά, βλέποντας το ρόστερ Παναθηναϊκού μπορείς να πεις ότι έχουν μια εξαιρετική ομάδα. Χωρίς αμφιβολία, ο Καλάθης και ο Μπουρούσης μπορούν να ξεχωρίσουν ως οι πιο επικίνδυνοι παίκτες και θα χρειαστεί να ελέγξουμε την άμυνά μας κατάλληλα. Θα χρειαστεί να σταματήσουμε τους σουτέρ τους επίσης. Μιλώντας για τη φόρμα μας, ακόμη τη βρίσκουμε. Χρειαζόμαστε να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, αλλά βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και με κάθε παιχνίδι», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Γιασικεβίτσιους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.