Πεδουλάκης: «Κάθε πρεμιέρα απαιτεί σοβαρότητα»

Αλέξανδρος Καραλής
Πεδουλάκης: «Κάθε πρεμιέρα απαιτεί σοβαρότητα»
Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το εναρκτήριο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην EuroLeague απέναντι στη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague, ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους και θα πρέπει οι παίκτες του να είναι σοβαροί για να πάρουν τη νίκη.

«Η νέα σεζόν της EuroLegue, η οποία έχει διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής πλέον, ξεκινάει για εμάς με ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια στη Ζαλγκίρις. Σε κάθε πρεμιέρα επιβάλλεται η σοβαρότητα και η συγκέντρωση, καθώς ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι. Από τη μεριά μας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα, αισθάνομαι χαρούμενος που ξεκινάει η νέα σεζόν στην EuroLeague. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας ξανά. Ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις είναι το πρώτο μας τεστ, σε μια δύσκολη χρονιά, και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο «Νίκος Γκάλης» αύριο (14/10, 21:15, Novasports 2HD) για την πρεμιέρα της νέας EuroLeague.