Συγγνώμη από Μπράουν για το... Σινικό Τείχος (pic)

Συγγνώμη από Μπράουν για το... Σινικό Τείχος (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Συγγνώμη από Μπράουν για το... Σινικό Τείχος (pic)

bet365

O Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε στην Κίνα για να δώσει φιλικό αγώνα με τη φανέλα των Ρόκετς, ωστόσο, το γεγονός ότι έγραψε το όνομά του πάνω στο Σινικό Τείχος τον έβαλε σε... μπελάδες!

Ο 32χρονος γκαρντ της ομάδας του Χιούστον πέρασε 3 χρόνια αγωνιζόμενος στην Κίνα, όμως, ήταν η πρώτη του φορά που επισκέφθηκε το φοβερό αυτό μνημείο της ασιατικής χώρας.

Και ως πρώτη του φορά εκεί, σκέφτηκε να γράψει το όνομά του πάνω στο Τείχος με κιμωλία και στη συνέχεια να ανεβάσει σχετική φωτογραφία σε κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με το σχόλιο: «Πέρασα φοβερά στο Σινικό Τείχος της Κίνας σήμερα».

Τα σχόλια από κάτω έπεσαν... βροχή, με τα περισσότερα να είναι αρνητικά, γεγονός που ανάγκασε τον Μπράουν να τοποθετηθεί εκ νέου, ζητώντας συγγνώμη από τους φανς του, αλλά και τους Κινέζους.

«Απολαμβάναμε το Σινικό Τείχος. Δεν είχα ξαναβρεθεί εκεί, ήταν η πρώτη μου φορά. Έγραψα το όνομά μου πάνω στο Τείχος με κιμωλία. Είδα και διάφορα άλλα που είχαν γραφτεί εκεί, δεν ήθελα να το βλάψω. Έκανα ένα λάθος, δεν θα ξανασυμβεί», ήταν τα λόγια του Αμερικανού μέσω του δελτίου
τύπου που εξέδωσαν οι Ρόκετς.

«Έπαιζα στην Κίνα για τρία χρόνια και έχω τον ύψιστο σεβασμό για την κινεζική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής εκεί. Σχεδόν τον υιοθέτησα, ερχόμενος από τις ΗΠΑ για 3 χρόνια εδώ. Οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί στη Σενζέν και οι οπαδοί γενικά ήταν πολύ καλοί μαζί μου και θέλω να απολογηθώ γι' αυτό», ήταν τα τα λόγια του Μπράουν, με τα οποία έκλεισε την απολογία του.

 

NBA Τελευταία Νέα