Ένας... Αντετοκούνμπο δεν έφερε την άνοιξη (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ένας... Αντετοκούνμπο δεν έφερε την άνοιξη (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά οι Ιντιάνα Πέισερς ήταν εκείνοι που επικράτησαν με 101-83.

Ο Τζέισον Κιντ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο 22χρονος παίκτης θα έχει τη μπάλα στα χέρια του και θα παίρνει αποφάσεις για την ομάδα από τη θέση του βασικού πλέι μέικερ. Οπερ και εγένετο στην αναμέτρηση με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Ford Center» του Έβανσβιλ, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στην πεντάδα ως point guard.

Αν και ήταν ο καλύτερος των Μιλγουόκι Μπακς με 20 πόντους έχοντας 5/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/11 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα (αλλά) και 4 λάθη σε 25 λεπτά, οι Πέισερς χάρισαν χαμόγελα στο κοινό τους αφού νίκησαν εύκολα με 101-83.

Και μάλιστα χωρίς τον σούπερ σταρ της ομάδας Πολ Τζορτζ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ο Σι Τζέι Μάιλς. Καλύτερος των νικητών ήταν ο Ρόντνι Στάκεϊ με 21 πόντους και 4/4 τρίποντα, ενώ οι Τζεφ Τιγκ και Λαβόι Άλεν πρόσθεσαν από 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Για τους Μπακς, εκτός του Αντετοκούνμπο, οι Τζαμπαρί Πάρκερ, Τζον Χένσον και Μάικλ Κάρτερ Ουίλιαμς σημείωσαν από 11 πόντους ο καθένας.

 

NBA Τελευταία Νέα