Τόμιτς: «Κοιτάμε την ομάδα μας, όχι τη διαιτησία»

Gazzetta team
Τόμιτς: «Κοιτάμε την ομάδα μας, όχι τη διαιτησία»
Ο Μίλαν Τόμιτς θεωρεί πως η τελική διαφορά αδικεί την εικόνα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη, ωστόσο κράτησε την εμφάνιση του Πάτρικ Γιανγκ που κάθε μέρα ανεβαίνει.

«Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και αμυντικά και επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο μας πήραν μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ και τελείωσαν το ματς με εννιά επιθετικά, δηλαδή οκτώ παραπάνω. Όταν περάσαμε μπροστά με τρίποντο του Μάντζαρη, μετά είχαμε τις φάσεις να ανεβάσουμε τη διαφορά, αλλά δεν έγινε. Είχαμε ευκαιρίες ακόμη και στο -8, αλλά όταν παίζεις στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και δεν σκοράρεις και δεν εκμεταλλευτείς αυτές τις φάσεις, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Θεωρώ πως μας αδικεί η τελική διαφορά. Δεν είχαμε καλές επιθετικές λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα για τη διαιτησία, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και τους παίκτες μας.

Για τους διαιτητές υπάρχουν άλλοι που τους κρίνουν. Σίγουρα από ένα παιχνίδι κερδίζεις και χάνεις πράγματα. Ελέγξαμε το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα και αμυντικά και επιθετικά. Επί 35 λεπτά είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει να δούμε ξανά αυτά τα 5-8 λεπτά που ξέφυγε η διαφορά. Πρέπει να έχουμε διάρκεια επί 40 λεπτά. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Κερδίσαμε το Γιανγκ, σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος», ανέφερε ο Μίλαν Τόμιτς στην κάμερα της ΕΡΤ.