«Ίσως ήταν το πεπρωμένο μου»

«Ίσως ήταν το πεπρωμένο μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Ίσως ήταν το πεπρωμένο μου»

bet365

Ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στάθηκε τόσο στην τωρινή συμφωνία του με τον Άρη όσο και στις συζητήσεις που προηγήθηκαν το καλοκαίρι.

Τότε ο Σέρβος είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τους “κίτρινους”, τελικώς όμως επιλέχθηκε ο Βίκτορ Σανικίντζε.“Μετά την καλή περσινή σεζόν στην Μπουντούτσνοστ περίμενα πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκα. Αυτή δεν ήρθε και μετά σκεφτόμουν, όταν πια δεν είχε προχωρήσει το θέμα με τον Άρη, ότι ίσως είχα χάσει μια καλή ευκαιρία για τη καριέρα μου. Ίσως ήταν θέμα πεπρωμένου να έρθω στον Άρη, το σίγουρο είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενος”, είπε.

Ο 30χρονος Σέρβος είχε μια πρώτη γνωριμία με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους νέους συμπαίκτες του στο Nick Galis Hall, ενώ αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίντζε. 'Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Γνωρίζω την ιστορία του, διαθέτει φανταστικούς οπαδούς, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έμαθα πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και ξέρω ότι έχει παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Λυπάμαι που έρχομαι υπό αυτές τις συνθήκες, ξέρω ότι ο Σανικίντζε υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και του εύχομαι περαστικά. Μίλησα με τον κόουτς, ξέρω τι θέλει από εμένα. Πέρυσι αντιμετώπισα τον Άρη, ξέρω ότι δουλεύει σωστά ως ομάδα. Πέρυσι εξάλλου παρακολούθησα τους αγώνες των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό όπου έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση. Χαίρομαι επίσης που έκλεισε πολύ γρήγορα η συμφωνία και δε νομίζω να έχω πρόβλημα στην προσαρμογή μου στην ομάδα”, συμπλήρωσε.

Ο Ντραγκίτσεβιτς εκτίμησε ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο ούτως ώστε να εσνωματωθεί στην ομάδα και άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με την Ντομζάλε (Σλοβενία) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ. “Ολο το καλοκαίρι έκανα προπονήσεις. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ άμεσα. Ξέρω ότι υπάρχουν υποχρεώσεις, πρέπει να μάθω άμεσα την τακτική της ομάδας και θα δώσω τα πάντα για να είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ στη Σλοβενία”, σημείωσε.

Ρωτήθηκε μάλιστα για την παράδοση που τον συντροφεύει, βάσει της οποίας κατακτά τίτλους στις χώρες στις οποίες αγωνίζεται. “Ελπίζω να μπορέσουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στην ομάδα και να συνεχίσω κι εγώ την παράδοση που έχω. Το βέβαιο είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σαν ομάδα”, απάντησε και κατέληξε: “Πιστεύω ότι η επιλογή μου είναι πολύ καλή, από τις καλύτερες που έχω κάνει. Ο Άρης συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία των μεγάλων ομάδων. Έχει σταθερή διοίκηση, έντονη συμπαράσταση από τον κόσμο και είναι εξίσου σημαντικό ότι ως ομάδα προοδεύει κάθε χρόνο. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή”.

Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε και στον βασικό άξονα της φιλοσοφίας του Άρη, την άμυνα. “Μίλησα με τον κόουτς γι' αυτά τα θέματα. Έχω την ευθύνη να ανταποκριθώ σε οτιδήποτε μου ζητήσει ο κόουτς κυρίως στην άμυνα γιατί ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια εκεί στηρίζει το παιχνίδι του. Θα προσπαθήσω να πάρω όλες τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν στην επίθεση”, είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα