Στoν Παναθηναϊκο ο Κουκ! (vids)

Στoν Παναθηναϊκο ο Κουκ! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Στoν Παναθηναϊκο ο Κουκ! (vids)

bet365

Ο Ομάρ Κουκ αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση στα γκαρντ και θα είναι εκείνος που θα πάρει την θέση του Μάικ Τζέιμς.

Τον ήθελε και τον πήρε! Ετσι, απλά! Μετά τον παίκτη, ο Παναθηναϊκός Superfoods τα βρήκε σε όλα και με την Εστουδιάντες για την απόκτηση του Ομάρ Κουκ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του!

Το μόνο που απέμενε ήταν το «ΟΚ» από την ισπανική ομάδα. Το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο 34χρονος γκαρντ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στους «πράσινους» και να τεθεί στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη (ακόμα και) για το μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Σίγουρα θα δώσει εμπειρία από τις 105 παραστάσεις που έχει στην EuroLeague και θα μπορέσει να προσφέρει ποιοτικά λεπτά συμμετοχής πίσω από τον Νικ Καλάθη. Ένας παίκτης που κοιτάζει πρώτα την πάσα και την οργάνωση και στη συνέχεια το προσωπικό του σκοράρισμα.

Συγκεκριμένα μετράει 6,7 πόντους και 5,2 ασίστ στην EuroLeague, ενώ έχει να θυμάται τους 20 πόντους από ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια τη σεζόν 2010-11, όπως επίσης και τις 12 ασίστ που είχε μοιράσει απέναντι στον... Παναθηναϊκό (ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο) μία χρονιά αργότερα.

Ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωση έχει να κάνει με την Εστουδιάντες αφού ψάχνει να βρει τον... κοινοτικό αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «φοιτητές» χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ για τον Ρόκο Λένι Ούκιτς (!) ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση τους «κιτρινόμαυρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα