Εισιτήρια και βράβευση στον Προμηθέα Πατρών

Εισιτήρια και βράβευση στον Προμηθέα Πατρών

Εισιτήρια και βράβευση στον Προμηθέα Πατρών

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας ματς στην Basket League και στο ημίχρονο θα βραβεύσει τους Παίδες.

Οι Πατρινοί θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία, (15/10, 17.00) απέναντι στη Δόξα Λευκάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 10 ευρώ κι εκείνα των ειδικών κατηγοριών προς 7 ευρώ. Στο ημίχρονο του ματς θα βραβευθεί η παιδική ομάδα του Προμηθέα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Ο αγώνας του Σαββάτου (15/10) είναι ο πρώτος εντός έδρας στην ιστορία του Προμηθέα στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ στο νέο του σπίτι, την κεντρική σάλα του «Δ. Τόφαλος». Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια καθημερινά 10.00-14.00 και 17.00-20.00 από τα γραφεία της ομάδας (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva. Η γενική είσοδος έχε οριστεί στα 10 €, ενώ υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού) στην τιμή των 7€.Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Και στο Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League… Πάμε μαζί, Προμηθέα!».

Η ανακοίνωση για τη βράβευση: «Στο ημίχρονο του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου 15 Οκτωβρίου («Δ. Τόφαλος», 5μ.μ.) με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας για τη 2η αγωνιστική της Basket League ο Προμηθέας θα βραβεύσει την παιδική του ομάδα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αντίστοιχο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα