Γιασικεβίτσιους: «Καλό το ότι έχουμε δώσει περισσότερους αγώνες από τον Παναθηναϊκό»

Αλέξανδρος Καραλής
Γιασικεβίτσιους: «Καλό το ότι έχουμε δώσει περισσότερους αγώνες από τον Παναθηναϊκό»
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την προσεχή Παρασκευή (14/10, 21:15) στην Αθήνα, τονίζοντας τις δυσκολίες και μιλώντας και για τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Λιθουανός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την μάχη με το «τριφύλλι», σε δηλώσεις του σε λιθουανικά μέσα, σχολιάζοντας ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η Ζαλγκίρις έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό.

«Η προετοιμασία μας ήταν πολύ δύσκολη γι' αυτό το ματς. Έπαιξαν με πολύ πιο αδύναμους αντιπάλους, και η προετοιμασία μας έγινε σε μικρό δείγμα, αφού δεν έχουν αγωνιστεί σε όσα παιχνίδια έχουμε εμείς, το οποίο βέβαια είναι και καλό για μας», είπε αρχικά ο Σάρας και συνέχισε:

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

«Μετά από μια νίκη και ένα καλό σαββατοκύριακο, πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα. Ξεκινάει ένα καινούριο τουρνουά, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε αρκετά έτοιμοι γι' αυτό. Πάνω κάτω η ομάδα είναι στο επιθυμητό επίπεδο για την αρχή της σεζόν. Σταδιακά βελτιώνουμε κάποιες λεπτομέρειες».

Τέλος, ο Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε και στην απώλεια του Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό. «Από τα φιλικά μπορούσες να πεις ότι ήταν η κινητήριος δύναμή τους (σσ. ο Τζέιμς). Είμαι σίγουρος ότι θα τους λείψει πολύ τους 2 πρώτους μήνες. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ένας-εναντίον-ενός. Πιστεύω ότι όταν γυρίσει θα είναι ένας πολύ μεγάλος παράγοντας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού», κατέληξε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις.