«Δεν υπάρχει buy-out για Κουκ, αλλά αν θέλει ο Παναθηναϊκός...»

«Δεν υπάρχει buy-out για Κουκ, αλλά αν θέλει ο Παναθηναϊκός...»

«Δεν υπάρχει buy-out για Κουκ, αλλά αν θέλει ο Παναθηναϊκός...»

bet365

Ο Γουίλι Βιγιάρ, Αθλητικός Διευθυντής της Εστουντιάντες, μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ομάρ Κουκ και ανέλυσε τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ομάρ Κουκ προκειμένου να καλύψει την θέση του τραυματία Μάικ Τζέιμς.

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρουν των «πρασίνων» και επικοινώνησε με τον Αθλητικό Διευθυντή της Εστουντιάντες, που ξεκαθάρισε πως αν και ο παίκτης δεν έχει buy-out, ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον κάνει δικό του, αν θελήσει:

«Υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ομάρ Κουκ. Προσωπικά, δεν έχω έλθει σε απευθείας επαφή με την ελληνική ομάδα, όμως γνωρίζω ότι έχουν γίνει κατ’ αρχήν επαφές. Ο Κουκ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Εστουδιάντες, δεν υπάρχει buy-out στο συμβόλαιό του όμως σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλαδή μπαίνει στη μέση μια ομάδα με το μέγεθος και την οικονομική δύναμη του Παναθηναϊκού, όλα αυτά είναι τυπικά! Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες το θέμα θα έχει λήξει, είτε θετικά, είτε αρνητικά», ανέφερε ο Γουίλι Βιγιάρ.

Ο Κουκ έχει μέχρι στιγμής σε 3 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος 5,7 πόντους, 4,3 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ, με καλύτερη εμφάνιση του αυτή στην εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Μπέτις, όπου μέτρησε 8 πόντους και 3 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία του Ομάρ Κουκ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα