O Κόνλεϊ κέρασε... νίκη τους Γκρίζλις (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O Κόνλεϊ κέρασε... νίκη τους Γκρίζλις (vid)

bet365

Με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ΝΒΑ να γιορτάζει τα 29α γενέθλιά του, οι Μέμφις Γκρίζλις επικράτησαν των Φιλαδέλφεια Σίξερς στο «FedExForum» με 121-91

Μπορεί ο Μάικ Κόνλεϊ να είχε την... τιμητική του στην αναμέτρηση με τους Σίξερς λόγω των γενεθλίων του, ωστόσο την παράσταση φρόντισε να κλέψει ο Τρόι Ουίλιαμς, ο οποίος ήταν ο καλύτερος της ομάδας του με 22 πόντους και 8/13 σουτ εντός πεδιάς.

Οι Γκρίζλις έκαναν το 2-1 στην preseason, με τον εορτάζοντα Κόνλεϊ να... κερνάει 17 πόντους (4/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές) και 6 ασίστ, ενώ άλλους 17 πόντους πρόσθεσε και ο Ζακ Ράντολφ από τον πάγκο έχοντας επίσης και 8 ριμπάουντ.

Ουσιαστικά το ματς τελείωσε στην τρίτη περίοδο, όταν πραγματοποίησαν ένα επιμέρους 37-13!! Για την Φιλαδέλφεια, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα αφού υπέπεσε σε επτά λάθη (!), ενώ είχε μόλις 1/5 σουτ και 2 ασίστ. Ο Τζόελ Εμπλίντ σημείωσε 13 πόντους αλλά ήταν άστοχος (3/7 δίποντα και 7/8 βολές), κάτι που παρατηρήθηκε σε... ολόκληρη την ομάδα (εκτός οι Νόελ, Μπέιλες, Οκαφορ, Σάριτς, Σίμονς) με 31/81 σουτ!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα