Αυλαία στην Euroleague με την «μάχη» του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη!

Αντωνία Σπανού
Αυλαία στην Euroleague με την «μάχη» του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη!
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22:00, ΕΡΤ) στην Ισπανία στο παιχνίδι που κάνει... ποδαρικό στο νέο σύστημα της Euroleague.

Ανοίγει σήμερα (12/10,22:00, ΕΡΤ) η αυλαία της ανανεωμένης Euroleague.

Παραδοσιακή ευρωπαϊκή «μάχη» στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Το σύστημα άλλαξε και τα παιχνίδια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο έχουν την ίδια σημασία, με τους δύο αντιπάλους να έχουν τελειώσει την προετοιμασία τους και να δηλώνουν έτοιμοι για την έναρξη μιας απαιτητικής σεζόν.

Η Ρεάλ έχασε το καλοκαίρι τον Ροντίγκεζ, με τον Γιουλ να αναλαμβάνει χρέη ηγέτη και να τα πηγαίνει περίφημα στον ρόλο του, αφού στο παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ κάνοντας ρεκόρ.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Πάμπλο Λάσο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τονίζουν την σημασία να μπουν σοβαροί απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν με επιτυχία την έναρξη κυπέλλου και πρωταθλήματος και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην έναρξη της Euroleague.

Το σύστημα είναι νέο για όλες τις ομάδες και άπαντες ανυπομονούν να ξεκινήσει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα, με τον Πάτρικ Γιανγκ, να ταξιδεύει στην Ισπανία με την υπόλοιπη αποστολή και να μένει να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι και αν θα πάρει χρόνο από τον προπονητή του.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμοι και ανυπόμονοι για το πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.