Τσαγκαράκης: «Καλή επιλογή της ΑΕΚ ο Φάλκερ»

Gazzetta team
Τσαγκαράκης: «Καλή επιλογή της ΑΕΚ ο Φάλκερ»

bet365

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης χαρακτήρισε πολύ καλή επιλογή της ΑΕΚ την προσθήκη του Ράνταλ Φάλκερ.

Ο παίκτης των Τρικάλων μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για την απόκτηση του Ράνταλ Φάλκερ από την ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλός παίκτης και τον ξέρω από τη Γαλλία που ήμασταν αντίπαλοι. Έχει μεγάλη εμπειρία, είναι καλός χαρακτήρας και παίζει καλή άμυνα, ενώ είναι ομαδικός. Δεν τον ενδιαφέρει το σκοράρισμα, αλλά περισσότερο η νίκη. Μπορεί να βάλει πόντους, αλλά του αρέσει να παίρνει ριμπάουντ και να παίζει καλή άμυνα. Παίζει πιο κοντά στο καλάθι και είναι πολύ δυνατός. Νομίζω ότι η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή επιλογή».

Για τον ίδιο: «Ήρθα από τη Γαλλία. Η μητέρα μου είναι Γαλλίδα και ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Πριν από 3-4 χρόνια με ήθελαν ομάδες από την Ελλάδα, αλλά ήταν καλύτερα για μένα να μείνω, γιατί έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου. Τώρα θέλω να είμαι κοντά στον πατέρα μου που μένει εδώ και έτσι για μένα τα Τρίκαλα είναι καλό το timing. Είμαι ευχαριστημένος».

Για το επίπεδο της Basket League και της Γαλλίας: «Είναι διαφορετικό μπάσκετ. Στη Γαλλία είναι πιο γρήγορο. Το πρωτάθλημα είναι πιο αθλητικό, αλλά στην Ελλάδα παίζουν περισσότερο με το μυαλό. Αρκετή τακτική και μεγάλο μπασκετικό IQ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Εθνική ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και γι’ αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τα Τρίκαλα: «Θα είμαστε καλά. Το πιστεύω πολύ. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες και πιστεύω ότι έχουμε καλό προπονητή, τον κύριο Καστρίτη. Πιστεύω πως θα μείνουμε στην Α1, που είναι ο στόχος μας και αν όλα πάνε καλά, θα πάμε για το κάτι παραπάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα