Μέσα ο Μπουρούσης, με το μυαλό στη Ζαλγκίρις

Μέσα ο Μπουρούσης, με το μυαλό στη Ζαλγκίρις

Γιώργος Κούβαρης
Μέσα ο Μπουρούσης, με το μυαλό στη Ζαλγκίρις

bet365

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην πρεμιέρα της EuroLeague με τη Ζαλγκίρις (14/10, 21:15) και ο Γιάννης Μπουρούσης προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Οι σκέψεις για Νίκολς και ΣΕΦ.

Ο διεθνής σέντερ αγωνίστηκε με ίωση στην πρεμιέρα της Basket League με τον Προμηθέα Πατρών και χθες κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί. Σήμερα, πάντως, προπονήθηκε κανονικά κι έτσι ο Μάικ Τζέιμς είναι ο μοναδικός στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει της αναμέτρησης με τους Λιθουανούς, στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Τζέιμς, ο οποίος τέθηκε off για τους επόμενους δυο μήνες και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται να... επαναφέρει τον Ντιμίτρις Νίκολς (σ.σ. τέθηκε αρχικώς εκτός Basket League, μαζί με τον Τζέιμς Φελντέιν) προκειμένου να... αναχαιτίσει τα 3-4άρια του Ολυμπιακού και, συγχρόνως, να βοηθήσει στον τρόπο αντιμετώπισης του Βασίλη Σπανούλη.

Από την άλλη πλευρά, ανησυχεί για την κούραση των γκαρντ του, που ενδεχομένως να αποδειχθεί μοιραία όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα με τους Πειραιώτες, στο πρώτο crash test της χρονιάς. Πάντως αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει γκαρντ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Νίκολς θα έχει το προβάδισμα για ΣΕΦ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα