Ντουράντ: «Χαίρομαι που οι Ουόριορς έχασαν το 7ο παιχνίδι!»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ

Ντουράντ: «Χαίρομαι που οι Ουόριορς έχασαν το 7ο παιχνίδι!»

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε ότι παρακολούθησε τους τελικούς της περσινής σεζόν του ΝΒΑ, μεταξύ Καβαλίερς και Ουόριορς, εξηγώντας για ποιο λόγο χάρηκε που η νυν ομάδα του έχασε το πρωτάθλημα!

Ντουράντ: «Χαίρομαι που οι Ουόριορς έχασαν το 7ο παιχνίδι!»

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της ομάδας του Όκλαντ, αποκάλυψε ότι βλέποντας τους περσινούς τελικούς, του ήρθε η επιθυμία να αγωνιστεί για τους Ουόριορς, εκφράζοντας αυτήν την επιθυμία και και στον μάνατζέρ του. 

Ο «KD», μάλιστα, δήλωσε ότι χάρηκε με το χαμένο πρωτάθλημα των Ουόριορς, καθώς αν το κατακτούσαν, μπορεί ο ίδιος να μην μετακόμιζε από την Οκλαχόμα στο Όκλαντ.

«Ξέρεις, καθώς έχαναν, ερχόταν όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο (σσ. να αγωνιστεί στους Ουόριορς). Κάποια στιγμή μίλησα με τα παιδιά και έμαθα όλα όσα ήθελα να ξέρω για εκείνους. Αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου για το πρωτάθλημα γιατί δεν το κατέκτησαν και μετά με "κυνήγησαν" και ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν το είχαν κατακτήσει. Οπότε μπορείς να πεις ότι χαίρομαι που έχασαν!», είπε στους Αμερικανούς δημοσιογράφους ο Ντουράντ, που μένει να δικαιωθεί για την επιλογή του. 

Best of internet